Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ο Όμιλος Olympia ενισχύει το έργο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας

Στο πλαίσιο της μεγάλης δωρεάς που είχε εξαγγείλει από τον Μάιο προς το κυπριακό δημόσιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο Όμιλος Olympia παρέδωσε πρόσφατα 17 ηλεκτρονικούς υπολογιστές ιατρικού τύπου αναρτημένους σε τροχήλατα καθώς και τεχνολογικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Οι υπολογιστές ενσωματώθηκαν ήδη πάνω στα τροχήλατα και μετά την εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος από τους λειτουργούς του δημόσιου νοσηλευτηρίου παραδόθηκαν για χρήση στη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η εγκατάσταση των υπολογιστών γίνεται σε μια περίοδο αυξημένων αναγκών για τη ΜΕΘ, η οποία απέκτησε ένα ισχυρό εφόδιο για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που επιτελεί.
 
Υπενθυμίζεται πως η συνολική προσφορά του Ομίλου Olympia στην αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 στην Κύπρο ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ.

Η δωρεά υλοποιείται διαμέσου των εταιρειών-μελών του Oμίλου που δραστηριοποιούνται στη χώρα (Public, Westnet, SoftOne) και αφορά την προσφορά ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού. Πέρα από τον ιατρικό εξοπλισμό, έχουν χορηγηθεί tablets σε μαθητές για την διευκόλυνση της τηλεκπαίδευσης, ενώ ενισχύθηκε με τεχνολογικό εξοπλισμό το έργο συνδέσμων και φορέων.

Με έδρα τη Λεμεσό και δραστηριότητα στην Κύπρο από το 1998, ο Όμιλος Olympia  με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, ενώνει τις δυνάμεις του με τις αρμόδιες αρχές, τα νοσηλευτήρια, τους μαθητές, οργανωμένους φορείς, συνδέσμους με φιλανθρωπικό έργο και τους πολίτες για την ταχύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης.

Δειτε Επισης

2η Επιστημονική Ημερίδα «Κουβεντιάζοντας με απλά λόγια για τον καρκίνο του προστάτη»
2η Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία Kition Ocean Holdings στο Λιμάνι Λάρνακας
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου
Όμιλος Εταιρειών UW Group: Πλέοντας προς το μέλλον
Kyriakides Mushrooms: Μια So Mush Better υποψηφιότητα στα In Business Awards
Ενδυνάμωση σχέσεων με Δήμο Τρίπολης συζήτησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου