Ο Όμιλος Olympia ενισχύει το έργο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας

Στο πλαίσιο της μεγάλης δωρεάς που είχε εξαγγείλει από τον Μάιο προς το κυπριακό δημόσιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο Όμιλος Olympia παρέδωσε πρόσφατα 17 ηλεκτρονικούς υπολογιστές ιατρικού τύπου αναρτημένους σε τροχήλατα καθώς και τεχνολογικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Οι υπολογιστές ενσωματώθηκαν ήδη πάνω στα τροχήλατα και μετά την εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος από τους λειτουργούς του δημόσιου νοσηλευτηρίου παραδόθηκαν για χρήση στη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η εγκατάσταση των υπολογιστών γίνεται σε μια περίοδο αυξημένων αναγκών για τη ΜΕΘ, η οποία απέκτησε ένα ισχυρό εφόδιο για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που επιτελεί.
 
Υπενθυμίζεται πως η συνολική προσφορά του Ομίλου Olympia στην αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 στην Κύπρο ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ.

Η δωρεά υλοποιείται διαμέσου των εταιρειών-μελών του Oμίλου που δραστηριοποιούνται στη χώρα (Public, Westnet, SoftOne) και αφορά την προσφορά ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού. Πέρα από τον ιατρικό εξοπλισμό, έχουν χορηγηθεί tablets σε μαθητές για την διευκόλυνση της τηλεκπαίδευσης, ενώ ενισχύθηκε με τεχνολογικό εξοπλισμό το έργο συνδέσμων και φορέων.

Με έδρα τη Λεμεσό και δραστηριότητα στην Κύπρο από το 1998, ο Όμιλος Olympia  με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, ενώνει τις δυνάμεις του με τις αρμόδιες αρχές, τα νοσηλευτήρια, τους μαθητές, οργανωμένους φορείς, συνδέσμους με φιλανθρωπικό έργο και τους πολίτες για την ταχύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης.

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse