Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

5th Innovation & Entrepreneurship Forum: "The Challenge of AI" (IEF2020)

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας (C4E) του Πανεπιστημίου Κύπρου με την υποστήριξη της PwC Cyprus παρουσιάζουν το 5o Φόρουμ Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας και θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη: Η Πρόκληση»

Παρασκευή 18  Δεκεμβρίου 2020             Ώρα: 14:00 – 18:00 (Το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά)

Το Φόρουμ του 2020 αναμένεται να συγκεντρώσει ομιλητές εμπειρογνώμονες στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, εκπροσώπους της Πολιτείας, διεθνών οργανισμών, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της αγοράς σε μια διαδικτυακή συζήτηση για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης. Κεντρικός ομιλητής του Φόρουμ 2020 για την Διακεκριμένη Διάλεξη PwC με θέμα «Navigating Data and AI Opportunities and Risks: New Challenges for Business and Regulators» θα είναι ο καθηγητής Θεόδωρος Ευγενίου από το πανεπιστήμιο INSEAD. Θα ακολουθήσει συζήτηση με συντονιστή τον Διευθύνων Σύμβουλο της PwC Κύπρου κ. Ευγένιο Χρ. Ευγενίου με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη η Πρόκληση: Επιχειρηματικότητα και διαμόρφωση Πολιτικής». Στο συζήτηση θα συμμετέχουν η Jahna Otterbacher καθηγήτρια στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο καθηγητής Θεόδωρος Ευγενίου από το πανεπιστήμιο INSEAD και ο καθηγητής Αντώνης Κάκας απο το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Παράλληλα μέσα από το 5ο Φόρουμ θα προβληθεί η τελετή απονομής των βραβείων του Κυπριακού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας  CyEC2020 και η παρουσίαση των 9 ομάδων/έργων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης. Ο διαγωνισμός CyEC2020 διοργανώνεται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας με την υποστήριξη του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και με την πολύτιμη συμβολή διακεκριμένων οργανισμών και προσωπικοτήτων από το Κυπριακό και παγκόσμιο επιχειρηματικό και ερευνητικό οικοσύστημα. Ο διαγωνισμός CyEC2020 τελεί υπό την αιγίδα του Επικεφαλής Επιστήμονα για Έρευνα και Καινοτομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δρ. Νικόλαος Μαστρογιαννόπουλου.

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό, τις ομάδες και το πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού: https://www.cyec.org.cy/ 

Επίσης, μέσα από την πλατφόρμα του «Innovation Capacity Track» που θα φιλοξενείται στο Φόρουμ, θα προβληθούν υπάρχουσες δραστηριότητες και δυνατότητες στην Κύπρο σχετικές με την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ). Στην πλατφόρμα  μπορούν να συμμετέχουν ακαδημαϊκοί, ερευνητές και φοιτητές από όλα τα πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα της Κύπρου, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις πιο κάτω κατηγορίες:

(1)  ΤΝ Ερευνητικά αποτελέσματα (2)  ΤΝ Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες
(3)  ΤΝ Ερευνητικά εργαστήρια και επιχειρήσεις (4)  ΤΝ Εκπαιδευτικά προγράμματα

Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Φόρουμ: https://c4e.org.cy/ief2020/innovation-capacity-track/

Το 5ο Φόρουμ Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, έχει ως στόχο την  ανάπτυξη ενός πολυδιάστατου διεπιστημονικού διαλόγου για τις προκλήσεις, τις επιπτώσεις και τις προοπτικές που προκύπτουν μέσα από τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Προοπτικές  και δεδομένα που αφορούν την  κοινωνία, την οικονομία, την Πολιτεία  και τις καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις.

Χορηγός επικοινωνίας: In Business.

RSVP
https://ief2020.eventbrite.co.uk

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:  22895110, 22894248
Email: c4e@ucy.ac.cy
 

Δειτε Επισης

DHL Express Κύπρου: Η συνεργασία με Yellow Applications για το λογισμικό Exelsys HCM-Ορόσημο για την εταιρεία
UCLan Cyprus Career Fair 2024-Η ετήσια έκθεση καριέρας του Πανεπιστημίου την Πέμπτη 21 Μαρτίου
Nicosia Economic Congress: Ο λόγος στους επιχειρηματικούς ηγέτες
2η Επιστημονική Ημερίδα «Κουβεντιάζοντας με απλά λόγια για τον καρκίνο του προστάτη»
2η Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία Kition Ocean Holdings στο Λιμάνι Λάρνακας
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου