Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η cdbbank Contributing Sponsor του 4ου Project Management Conference

H cdbbank (Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως) συμμετείχε ως Contributing Sponsor στο 4ο Project Management Conference, στηρίζοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά τη διοργάνωση του σημαντικού αυτού συνεδρίου, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες στον τομέα της διαχείρισης έργων.
 
Το συνέδριο διοργάνωσε το Project Management Institute (PMI) και διεξήχθη για πρώτη φορά ψηφιακά την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020, προσελκύοντας πέραν των 600 συμμετεχόντων. Σε ένα ζωντανό και διαδραστικό περιβάλλον, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από διακεκριμένους ομιλητές της εγχώριας και διεθνούς αγοράς, για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα του Project Management, εξετάζοντας παράλληλα, τους τρόπους με τους οποίους η διαχείριση έργων μπορεί εν μέσω πανδημίας να συμβάλει καταλυτικά στην αποτελεσματική λειτουργία ενός οργανισμού.
 
Σε δηλώσεις της η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της cdbbank, κ. Λίζα Φιλίππου, ανέφερε πως σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου οι προκλήσεις αυξάνονται, οι οργανισμοί επιβάλλεται να ανταποκρίνονται με μεγαλύτερη ευελιξία. «Ζούμε σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από συνεχείς αλλαγές σε όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας, είτε αφορά το κοινωνικό, το οικονομικό ή το επιχειρηματικό πεδίο. Σε αυτό το πλαίσιο, η δυνατότητα ενός οργανισμού να προσαρμόζεται αποτελεσματικά στις αλλαγές, επιτυγχάνοντας την υλοποίηση των στρατηγικών του στόχων, εναπόκειται κυρίως στην ικανότητα της ηγεσίας του να διαχειρίζεται εποικοδομητικά οποιοδήποτε έργο, συντονίζοντας το ανθρώπινο δυναμικό, αξιοποιώντας ορθά τους διαθέσιμους πόρους και διαμορφώνοντας ισχυρή κουλτούρα», εξήγησε η κ. Φιλίππου, προσθέτοντας πως η cdbbank, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμογή στρατηγικών διαχείρισης και τη δυναμική αξιοποίηση των διαθέσιμων τεχνικών και εργαλείων project management.
 
Από πλευράς του ο Head of Operations της cdbbank και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του PMI, κ. Ευάγγελος Κουτρουζάς, τόνισε πως η επαγγελματική διαχείριση έργων αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της οργάνωσης και της λειτουργίας των επιχειρήσεων. «Ο τρόπος με τον οποίο μία επιχείρηση αντιλαμβάνεται τη διοίκηση και διαχείριση ενός έργου καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχή επίτευξη των στόχων της. Η αποτελεσματική διαχείριση ενός έργου συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στην ομαλοποίηση των αλλαγών, την πρόληψη κινδύνων και την καλύτερη διαχείριση πόρων, ανεξάρτητα από τον κλάδο δραστηριότητας ενός οργανισμού», επισήμανε ο κ. Κουτρουζάς, προσθέτοντας πως η ζήτηση για Project Managers στον τραπεζικό τομέα συνεχώς αυξάνεται.
 
Η διοργάνωση του 4ου Project Management Conference σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Πρόθεση της cdbbank είναι να συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες που συνεισφέρουν στην ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και εμπειριών και εφοδιάζουν τους οργανισμούς με τα κατάλληλα εργαλεία, βοηθώντας τους να αναδειχθούν νικητές απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις.

Δειτε Επισης

Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)
Οι επιδόσεις των αεροδρομίων μας... Αύξηση επιβατικής κίνησης πέραν του 20% σε βάθος πενταετίας (πίνακες)
Επαναρχίζουν οι εργασίες για το τερματικό στο Βασιλικό-Τι δηλώνει ο Παπαναστασίου και η ανακοίνωση της CPP
Ενισχύουν τον κοινωνικό διάλογο προς διασφάλιση της ομαλότητας και της σταθερότητας στα εργασιακά
Στην τελική ευθεία για το Πάρκο Χρωμάτων στην Πάφο (pics)