Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

«JIU JITSU»: Στην αντεπίθεση οι παραγωγοί και ζητούν εξηγήσεις

Έντονη αντίδραση για την διαρροή πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για το σχέδιο στήριξης της οπτικοακουστικής βιομηχανίας, η οποία σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν πρόκειται να αποτελέσει ακόμη ένα σκάνδαλο για την υπόθεση χρυσών διαβατηρίων, με τους ίδιους τους παραγωγούς της ταινίας Jiu Jitsu, Κρις Οικονομίδη και Δημήτρης Λογοθέτη να εξαπολύουν βολές εναντίον του Γενικού Ελεγκτή και τον καλούν να δώσει στη δημοσιότητα την έκθεση του.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά ο Κρις Οικονομίδης τόνισε πως «τόσο η εταιρεία όσο και οι χρηματοδότες της ταινίας JIU JITSU παρ’ όλο που επένδυσαν τα χρήματα τους εδώ και ενάμιση χρόνο, δηλαδή οι παράγωγοι αφού εξασφάλισαν χρηματοδότηση, φέρανε τα λεφτά στη Κύπρο, εργοδοτήσανε κόσμο, αξιοποίησαν ντόπιες υπηρεσίες,  έκαναν όλα αυτά που δεσμεύθηκαν απέναντι στη Δημοκρατία, έγινε διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό, δεν έχουν λάβει ούτε ένα σεντ».

«Δηλώνουμε ότι κάνεις από τους παραγωγούς ή ηθοποιούς ή επενδυτές μας, έχουν οποιαδήποτε σχέση με τα διαβατήρια καθότι ουδείς ζήτησε μια τέτοια παροχή σε συνδυασμό είτε και κεχωρισμένα, με την επένδυση στο έργο. Καλούμε το Γενικό Ελεγκτή, να δώσει άμεσα στην δημοσιότητα την έκθεση του και να μας υποδείξει με την σοφία του τι κάναμε εμείς λάθος. Εμείς άμεσα θα τοποθετηθούμε σε όλες τις θέσεις του.

Ο Γενικός  Ελεγκτής και αναφέρομαι στο θεσμό και όχι στον προϊστάμενο του θεσμού  πρέπει να σταματήσει προς άγραν εντυπώσεων να ακολουθεί τη λογική του ήξεις αφήξεις. Η ζημία που προκαλεί στη χώρα του, αν δεν το έχει ψάξει ακόμη, είναι τεράστια. Και αναφέρομαι στον εκφοβισμό τον οποίον εκ θέσεως ισχύος ασκεί σήμερα στους πάντες. Ξένους επενδυτές και ντόπιους εργαζόμενους στο δημόσιο ή άλλως πως».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λογοθέτης επισήμανε πως «η ταινία μου ρίχνεται από τον Γενικό σας Ελεγκτή σε ένα πολιτικό παιχνίδι, και η ακεραιότητα των συνεργατών μου και των παραγωγών μου λανθασμένα αμφισβητείται. Εμείς στην παραγωγή του Jiu Jitsu δεν ζητήσαμε ποτέ από κανέναν στην κυβέρνηση πολιτικές χάρες. Δεν ζητήθηκαν διαβατήρια, καμία ειδική μεταχείριση».

Δειτε Επισης

Δωρεάν υπηρεσίες και μειωμένες χρεώσεις από την Ελληνική Τράπεζα για τους πελάτες της
2η Επιστημονική Ημερίδα «Κουβεντιάζοντας με απλά λόγια για τον καρκίνο του προστάτη»
2η Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία Kition Ocean Holdings στο Λιμάνι Λάρνακας
Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)
Οι επιδόσεις των αεροδρομίων μας... Αύξηση επιβατικής κίνησης πέραν του 20% σε βάθος πενταετίας (πίνακες)