Με τη Δύναμη της Αγάπης μας μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των παιδιών καλύτερη

Δελτίο Τύπου  02/12/2020 16:44
Με τη Δύναμη της Αγάπης μας μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των παιδιών καλύτερη

Με τη Δύναμη της Αγάπης μας μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των παιδιών καλύτερη

Δελτίο Τύπου  02/12/2020 16:44
Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, λόγω  της πανδημίας και των μέτρων προστασίας της υγείας,  από το αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP CYPRUS, έγινε η έναρξη των δράσεων του φετινού Ραδιομαραθώνιου.  Μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή, τώρα  είναι η ώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να δώσουμε κάτι από τη δύναμή μας στα παιδιά που τη χρειάζονται.

Ο Ραδιομαραθώνιος είναι ο θεσμός που κατεξοχήν εκφράζει τις αξίες της αγάπης και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας. Ειδικά στην περίοδο της πανδημίας, οι δράσεις του Ραδιομαραθώνιου αποκτούν ιδιαίτερη σημασία. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των παιδιών που έχουν ανάγκη, καλύτερη. Με όλη τη Δύναμη της Αγάπης μας.

Ο Όμιλος CNP CYPRUS, με τις εταιρείες του CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, είναι περήφανος που αναλαμβάνει και φέτος τη διοργάνωση συνέχισης της νέας εποχής του Ραδιομαραθώνιου, μαζί με το ΡΙΚ. Ένας ηγετικός ασφαλιστικός όμιλος οφείλει να είναι και ανθρώπινος. Να μπορεί να μετατρέπει τη δύναμη ασφάλειας, δίπλα στους πελάτες του, σε δύναμη προσφοράς στην κοινωνία και στους ανθρώπους της.

Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη χαιρετισμούς απεύθυναν, ο CEO του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, η Πρόεδρος του Συντονιστικού Επιτελείου του Ραδιομαραθώνιου και Γενική  Διευθύντρια της CNP CYPRIALFE, κα Ανδρεανή Καλλιμάχου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, κα Μαρία Χριστοφίδου, εκ μέρους του Πρόεδρου του ΡΙΚ, κ. Ανδρέα Φράγκου, και η Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος, Σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, κα Άντρη Αναστασιάδου. Όλοι έστειλαν ένα καθαρό μήνυμα: «H μεγάλη πρόκληση στην εποχή της πανδημίας είναι να κρατηθεί η κοινωνία ενωμένη με άξονες τις αξίες της ανθρώπινης αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς».

Ο Ραδιομαραθώνιος, ένας θεσμός με μεγάλη προσφορά, έχει αναγεννηθεί και συνεχίζει το ανθρωπιστικό του έργο. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και των μέτρων προστασίας της υγείας, η οικονομική στήριξη μπορεί να δοθεί με ανέπαφο τρόπο, ως εξής:
  • με SMS στο 7060, RM (κενό) 1,3 ή 5€
  • με πιστωτική κάρτα μέσω JCC
  • με τραπεζική κατάθεση/μεταφορά
Περισσότερες πληροφορίες για ανέπαφες εισφορές υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ραδιομαραθώνιου στο www.radiomarathonios.org

Με τη Δύναμη Αγάπης όλων μας, μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους, καλύτερη.
 
 
 
 
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας