Μεγάλη πολυεθνική πιστοποιήθηκε σαν Great Place to Work®

Η DHL είναι η πρώτη πολυεθνική που έχει πιστοποιηθεί αυτές τις μέρες σαν Great Place to Work® στην Κύπρο. Η εταιρεία επενδύει παγκόσμια στο θεσμό του Great Place to Work® με επιτυχίες διάκρισης στις πρώτες θέσεις των Best Workplaces διεθνώς, στην Ασία, την Ευρώπη και σε πολλές χώρες ξεχωριστά.

Μιλώντας για την πιστοποίηση της DHL, η Ρεβέκκα Ράφτη, Consultant για το Great Place to Work® Cyprus δήλωσε: “Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που η DHL, μια τεράστια εταιρεία διεθνώς, με προσήλωση στην αναγνώριση  των ανθρώπων της, έχει πιστοποιηθεί σαν Great Place to Work® Cyprus, γιατί αυτή είναι ακριβώς η φιλοσοφία του Great Place to Work®, δηλαδή ότι Great Workplaces are built on Trust. Το 2020 η DHL ήταν 2η στα World’s Best Workplaces, 1η στα Best Workplaces in Asia, 10η στα Europe’s Best Workplaces ενώ διακρίθηκε σαν Best Workplace στις ξεχωριστές λίστες 39 χωρών σε όλο τον κόσμο.  Συγχαίρουμε θερμά την DHL για όλες τις επιτυχίες της και την καλωσορίζουμε στην ομάδα των εταιρειών με πιστοποίηση Great Place to Work® στην Κύπρο.”

Η DHL Express ειδικεύεται στις διεθνείς ταχυμεταφορές. Υποστηρίζει τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές να μεταφέρουν δέματα και έγγραφα σε όλο τον κόσμο, διευκολύνοντας το παγκόσμιο εμπόριο. Αυτό γίνεται μέσω του παγκόσμιου δικτύου που καλύπτει περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές, χρησιμοποιώντας ιδιωτικό στόλο αεροσκαφών με σκοπό να συνδέει τους ανθρώπους και να βελτιώνει τις ζωές τους.

Ο κος Βαλεντίνος Πιριπίτσης Γενικός Διευθυντής Χώρας για την DHL Express Κύπρου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που η DHL Express Κύπρου είναι η πρώτη πολυεθνική και η πρώτη εταιρεία στον κλάδο των ταχυμεταφορών που έχει πιστοποιηθεί σαν Great Place to Work® στην Κύπρο. Αυτή η αναγνώριση έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία και αξία για δύο κυρίως λόγους. Αρχικά γιατί προέρχεται από το Great Place to Work® μια εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρεία με παρουσία σε 60 χώρες και με εμπειρία για περισσότερα από 30 χρόνια, στην μελέτη και έρευνα του εργασιακού περιβάλλοντος. Ο άλλος λόγος που δίνει ιδιαίτερη σημασία και αξία σε αυτή τη διάκριση είναι ότι κατά τη διάρκεια μιας χρονιάς τόσο δύσκολης και απαιτητικής λόγω της πανδημίας το Κορωνοϊού, συνεχίζουμε να επενδύουμε, να βελτιώνουμε τους χώρους εργασίας και να δίνουμε στο προσωπικό τα απαραίτητα εργαλεία για να γίνεται η δουλειά τους πιο εύκολη.

Είμαι ευγνώμων που  όλοι μαζί, διεύθυνση και προσωπικό, δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον εργασίας, όπου η εμπιστοσύνη, η υπερηφάνεια, η συντροφικότητα, ο σεβασμός και πάνω απ’ όλα η ασφάλεια έχουν τον καθοριστικό ρόλο.»
 

Δειτε Επισης

Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour