SAVE THE DATE: 8th Banking & FinTech Forum

Μη χάσετε το «8th Banking & FinTech Forum» την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021. Το Φόρουμ αποτελεί μετεξέλιξη του καθιερωμένου ετησίου «Cyprus Banking Forum».
 
Η IMH διοργανώνει το συγκεκριμένο Φόρουμ για να αναδείξει και να συζητήσει, με έμπειρους γνώστες της αγοράς, τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, εστιάζοντας στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τραπεζικό οικοσύστημα. Θα τεθούν κρίσιμα ερωτήματα, όπως τα ακόλουθα: Ποιο είναι το μέλλον του χρηματοοικονομικού τομέα στην Κύπρο; Πώς μπορεί να ενστερνιστεί τις δυνατότητες της νέας τεχνολογικής εποχής και να αναζητήσει καινούργιες δυνατότητες ως πλατφόρμα καινοτομίας και ανταγωνιστικής αναγέννησης; Στο φόρουμ θα παρευρεθούν καταξιωμένοι ομιλητές από τον κυπριακό και τον διεθνή χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, για να συζητήσουν τα προαναφερθέντα.
 
Για πρώτη φορά στα χρονικά, το Φόρουμ θα διεξαχθεί υβριδικά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επιλέξουν να το παρακολουθήσουν είτε διαδικτυακά είτε δια φυσικής παρουσίας στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στη Λευκωσία. Όσο αφορά τη συμμετοχή συμμετεχόντων στο Φόρουμ διά φυσικής παρουσίας, αυτή θα γίνεται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα, πάντοτε, με την εξέλιξη της νόσου COVID-19. Την ημέρα διεξαγωγής του Φόρουμ, η εμφάνιση των ομιλητών από το εξωτερικό θα γίνει, είτε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών είτε μέσω οπτικογραφημένου υλικού (video).
 
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.
 
Παράλληλα με το φόρουμ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με επαγγελματίες του κλάδου. Το Banking & FinTech Forum απευθύνεται σε όλους τους CEOs, COOs, CFOs, CCOs, CROs, partners, διευθύνοντες σύμβουλους, γενικούς και οικονομικούς διευθυντές και σε άλλα ανώτερα στελέχη από τον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Κύπρο.
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ
Τα μέλη του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, δικαιούνται 15% έκπτωση.
 
Οργανωτής: ΙΜΗ
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την ΙΜΗ:
Τηλ.: 22505555 │ Φαξ: 22679820
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
16α IN Business Awards: Σε εξέλιξη η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες