Ένα camp αφιερωμένο στη Διατροφή και την Αυτοβελτίωση

InBusinessNews  26/11/2020 10:00
Ένα camp αφιερωμένο στη Διατροφή και την Αυτοβελτίωση

Ένα camp αφιερωμένο στη Διατροφή και την Αυτοβελτίωση

InBusinessNews  26/11/2020 10:00
Με ποιους τρόπους άραγε μπορούμε να κάνουμε καλό όχι μόνο στην υγεία μας αλλά και στην ψυχή μας, στο έξω αλλά και στο μέσα μας, υπεύθυνα αλλά νόστιμα; Το ψηφιακό event της Lidl Κύπρου, “Lidl Wellness Camp”, συγκεντρώνει σημαντικούς επιστήμονες του τόπου, και μοιράζεται μυστικά και tips για μια πραγματικά ισορροπημένη κι εύγευστη ζωή. Ραντεβού το Σάββατο 28 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 12:00, παρέα με ειδικούς που θα μοιραστούν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση, την ψυχολογία.

RELATED ARTICLESΗ κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, δρ Ελένη Ανδρέου-Γεωργάκη, θα αναφερθεί στις «Διατροφικές Ετικέτες», έναν πολύτιμο σύμμαχο για ισορροπημένη διατροφή και, επίσης, θα μοιραστεί με το κοινό τις γνώσεις και την εμπειρία της σχετικά με τη διατροφή.

Ο Παραολυμπιονίκης, Μάκης Καλαράς, και η fitness instructor, Βάσω Πέτρου, θα μας υπενθυμίσουν τη σημαντικότητα της άσκησης και της ευεξίας μέσα από διασκεδαστικά sessions.   

Επίσης, η κλινική διαιτολόγος, αθλητική διατροφολόγος αλλά και επιστημονική συνεργάτης της Lidl Food, Νικολέτα Μιχαηλίδου, θα περιγράψει τις βασικές αρχές διατροφής για όλη την οικογένεια, ενώ ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, Υπεύθυνος CSR αγορών της Lidl Κύπρου, θα μιλήσει για τα βιώσιμα προϊόντα της Lidl και στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης (SDGs) του ΟΗΕ.

Σχετικά με τη διάθεση, το φαγητό και την ψυχική ευεξία θα μιλήσει η δρ Ανθή Λούτσιου, εγγεγραμμένη κλινική ψυχολόγος (EuroPsy Certified) και υπεύθυνη κλινικής εκπαίδευσης στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ η γεωπόνος της Alion Vegetables & Fruits Co Ltd, Μαρία Θεοδώρου, θα μας συστήσει τα αρωματικά του σπιτιού μας.

Η Δώρα Κοράκη, Managing Director της Argolab RDS Cyprus, θα περιγράψει τις βασικές αρχές γύρω από την υγιεινή κι ασφάλεια τροφίμων και η Κάτια Κυριάκου, κλινική διαιτολόγος και πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα» θα διαχωρίσει τις αλήθειες από τους διατροφικούς μύθους.

Τέλος, ο βοτανολόγος Γιώργος Έλληνας θα μοιραστεί τις γνώσεις του για τα βότανα και τα οφέλη τους.

Για να το παρακολουθήσετε κάντε εγγραφή εδώ.
 
Διοργανωτής: Lidl Κύπρου
Συντονιστής: IMH
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, GOLD
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας