Ένα camp αφιερωμένο στη Διατροφή και την Αυτοβελτίωση

Με ποιους τρόπους άραγε μπορούμε να κάνουμε καλό όχι μόνο στην υγεία μας αλλά και στην ψυχή μας, στο έξω αλλά και στο μέσα μας, υπεύθυνα αλλά νόστιμα; Το ψηφιακό event της Lidl Κύπρου, “Lidl Wellness Camp”, συγκεντρώνει σημαντικούς επιστήμονες του τόπου, και μοιράζεται μυστικά και tips για μια πραγματικά ισορροπημένη κι εύγευστη ζωή. Ραντεβού το Σάββατο 28 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 12:00, παρέα με ειδικούς που θα μοιραστούν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση, την ψυχολογία.

Η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, δρ Ελένη Ανδρέου-Γεωργάκη, θα αναφερθεί στις «Διατροφικές Ετικέτες», έναν πολύτιμο σύμμαχο για ισορροπημένη διατροφή και, επίσης, θα μοιραστεί με το κοινό τις γνώσεις και την εμπειρία της σχετικά με τη διατροφή.

Ο Παραολυμπιονίκης, Μάκης Καλαράς, και η fitness instructor, Βάσω Πέτρου, θα μας υπενθυμίσουν τη σημαντικότητα της άσκησης και της ευεξίας μέσα από διασκεδαστικά sessions.   

Επίσης, η κλινική διαιτολόγος, αθλητική διατροφολόγος αλλά και επιστημονική συνεργάτης της Lidl Food, Νικολέτα Μιχαηλίδου, θα περιγράψει τις βασικές αρχές διατροφής για όλη την οικογένεια, ενώ ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, Υπεύθυνος CSR αγορών της Lidl Κύπρου, θα μιλήσει για τα βιώσιμα προϊόντα της Lidl και στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης (SDGs) του ΟΗΕ.

Σχετικά με τη διάθεση, το φαγητό και την ψυχική ευεξία θα μιλήσει η δρ Ανθή Λούτσιου, εγγεγραμμένη κλινική ψυχολόγος (EuroPsy Certified) και υπεύθυνη κλινικής εκπαίδευσης στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ η γεωπόνος της Alion Vegetables & Fruits Co Ltd, Μαρία Θεοδώρου, θα μας συστήσει τα αρωματικά του σπιτιού μας.

Η Δώρα Κοράκη, Managing Director της Argolab RDS Cyprus, θα περιγράψει τις βασικές αρχές γύρω από την υγιεινή κι ασφάλεια τροφίμων και η Κάτια Κυριάκου, κλινική διαιτολόγος και πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα» θα διαχωρίσει τις αλήθειες από τους διατροφικούς μύθους.

Τέλος, ο βοτανολόγος Γιώργος Έλληνας θα μοιραστεί τις γνώσεις του για τα βότανα και τα οφέλη τους.

Για να το παρακολουθήσετε κάντε εγγραφή εδώ.
 
Διοργανωτής: Lidl Κύπρου
Συντονιστής: IMH
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, GOLD

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά