Το κυπριακό λιανικό εμπόριο σε πέντε χρόνια

InBusinessNews  24/11/2020 09:25
Το κυπριακό λιανικό εμπόριο σε πέντε χρόνια

Το κυπριακό λιανικό εμπόριο σε πέντε χρόνια

InBusinessNews  24/11/2020 09:25
Οι τάσεις, οι εξελίξεις και προβλέψεις για την επόμενη πενταετία όσον αφορά το λιανικό εμπόριο σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο θα αναλυθούν ενδελεχώς στο «17th Cyprus Grocery Retail Conference & Awards», το οποίο παρουσιάζουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου διοργανώνονται τα 7α «ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards».

RELATED ARTICLESΠρόκειται για τον θεσμό επιβράβευσης που τιμά τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης (FMCGs), τα οποία διέπρεψαν την χρονιά που πέρασε.
 
Το Συνέδριο, το οποίο έχει καταστεί θεσμός τα τελευταία χρόνια και συγκεντρώνει τα βλέμματα των ειδικών του λιανικού εμπορίου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020.

Καταξιωμένοι επαγγελματίες του τομέα του λιανικού εμπορίου από την Κύπρο και το εξωτερικό θα θέσουν στο επίκεντρο τη νέα πραγματικότητα στο λιανεμπόριο, καθώς και τις εκτιμήσεις για τα επόμενα χρόνια.
 
Οι προβλέψεις για το κυπριακό λιανικό εμπόριο
Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος Θεοδότου, Διευθυντής Marketing και Διευθύνων Σύμβουλος των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα μιλήσει για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο κυπριακό λιανικό εμπόριο, δίνοντας τις δικές του προβλέψεις για την επόμενη πενταετία.

Σε μία άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση, ο κ. Θεοδότου θα αναλύσει θέματα, όπως οι επικρατέστερες τάσεις στο λιανικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στη Κύπρο, οι προβλέψεις των εργαζομένων στο χώρο του λιανικού εμπορίου για το προσεχές μέλλον, καθώς και οι αλλαγές που αναπόφευκτα έχει επιφέρει η πανδημία στο λιανικό εμπόριο.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενό του, κάντε κλικ εδώ.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς διευθύνοντες σύμβουλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές προμηθειών, brand managers, καθώς και στελέχη από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Χορηγοί: G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A., Harco Trading Ltd και JCC Payment Systems
Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, περιοδικό IN Βusiness και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την IMH:
Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας