Βράβευση της Logicom Solutions ως CISCO Ecosystem partner of the year

Δελτίο τύπου  23/11/2020 14:00
Βράβευση της Logicom Solutions ως CISCO Ecosystem partner of the year

Βράβευση της Logicom Solutions ως CISCO Ecosystem partner of the year

Δελτίο τύπου  23/11/2020 14:00
H Logicom Solutions βραβεύτηκε ως CISCO ‘Ecosystem Partner of the year’ για την περιοχή EMEAR South στα πλαίσια του CISCO Partner Summit Digital 2020, που έλαβε χώρα στις 29 Οκτωβρίου 2020. Η Logicom Solutions, είναι ιδιαίτερα περήφανη για τη μακροχρόνια συνεργασία της με τη Cisco Systems μέσα από την οποία έχει  υλοποιήσει σημαντικά έργα βασισμένα σε τεχνολογίες αιχμής.  Διαθέτει μια άρτια καταρτισμένη ομάδα, με σειρά εξειδικεύσεων και πιστοποιήσεων από τη Cisco στους τομείς του Advanced Collaboration Architecture, Advanced Data Center Architecture, Advanced Enterprise Networks Architecture, SP Architecture, Advanced Security Architecture και Αdvanced Video Specialisation και είναι πιστοποιημένη με τη ψηλότερη βαθμίδα πιστοποίησης, Cisco Gold Certified Partner.
 
Στόχος της Logicom Solutions είναι η συνεχής ενδυνάμωση της συνεργασίας της με τη Cisco μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη και παροχή νέων, καινοτόμων και πρωτοπόρων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών.
H Logicom Solutions είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες εταιρείες υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας και μέλος του ομίλου εταιρειών Logicom, ένα διεθνή όμιλο εταιρειών, με πάνω από 800 στελέχη, 8.000 πελάτες, δραστηριότητες σε 14 χώρες και πολυετή πείρα στο χώρο του ΙCΤ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες, που προσφέρει η Logicom Solutions, επικοινωνήστε στο solutions@logicom.net ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας:  https://solutions.logicom.net/
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας