Επενδυτικές Στρατηγικές σε καιρούς Κρίσης

InBusinessNews  19/11/2020 09:30
Επενδυτικές Στρατηγικές σε καιρούς Κρίσης

Επενδυτικές Στρατηγικές σε καιρούς Κρίσης

InBusinessNews  19/11/2020 09:30
Η ΙΜΗ και η Αοn παρουσιάζουν το «11ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ», την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, στις 09:00. Το «Συνταξιοδοτικό Φόρουμ» έχει καταστεί θεσμός και έρχεται για να καλύψει τα πλέον πρόσφατα ζητήματα που αφορούν το Συνταξιοδοτικό Σύστημα τόσο της Κύπρου όσο και του εξωτερικού. 

RELATED ARTICLES


 
Οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και τα έκτακτα μέτρα που οι κυβερνήσεις έχουν λάβει για την αντιμετώπιση της γενικότερης κατάστασης, έχουν οδηγήσει σε χαμηλότερες -από τις αναμενόμενες- επενδυτικές αποδόσεις των συνταξιοδοτικών αποθεμάτων. Έστω και έτσι, όμως, την εμφάνισή τους κάνουν αρκετές και σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες, έτοιμες προς εκμετάλλευση.
 
Στο φετινό Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με τίτλο: Επενδυτικές Στρατηγικές σε περιόδους Κρίσης: Αναζητώντας μέγιστες αποδόσεις. Στους κύκλους των επενδυτών είναι γνωστό πως ακόμη και όταν πέφτουν οι αγορές, υπάρχει περιθώριο για έναν επενδυτή να εισέλθει. Πάνω σε αυτή την τακτική θα αξιολογηθούν οι κύριες επενδυτικές στρατηγικές που δύνανται να αποφέρουν υψηλότερα κέρδη για τον επενδυτή.
 
Στο πάνελ θα συμμετάσχουν οι:
Μαρίνος Γιαλελής, Γενικός Διευθυντής, Ταμείο Προνοίας Υπαλλήλων Ξενοδοχειακής   Βιομηχανίας
Βάσος Κουτσιούντας, Οικονομικός Διευθυντής, ΚΟΑ
Κώστας Ρουσιάς, Πρόεδρος, Διαχειριστική Επιτροπή Ταμείου Προνοίας Εργατοϋπαλλήλων της Οικοδομικής Βιομηχανίας & Συναφών Κλάδων
 
Τη Συζήτηση θα συντονίσει η Αναστασία Αναστασιάδη, Associate Partner στην Aon.
 
Το Φόρουμ θα διεξαχθεί στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Πρόγραμμα, κάντε κλικ εδώ.
 
Το Φόρουμ απευθύνεται προς: διαχειριστικές επιτροπές Ταμείων Προνοίας και Συντάξεων, διευθυντικό προσωπικό, σύμβουλους Ταμείων, διαχειριστές Κεφαλαίων, τραπεζικούς οργανισμούς, λογιστές, δικηγόρους, νομικούς σύμβουλους, αναλογιστές, εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές, αρμόδιες κρατικές Αρχές, γενικούς και οικονομικούς διευθυντές, στελέχη τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.
 
Το Φόρουμ θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Για ηλεκτρονικές Εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Διοργανωτές: Aon, IMH
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:
τηλ.: 22505555 | φαξ: 22679820 | ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας