eBOS Technologies: Επιτυχημένη συμμετοχή σε ερευνητικά έργα του Προγράμματος Πλαίσιο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020

Η eBOS Technologies είναι μια καταξιωμένη και καινοτόμα πελατο-κεντρική εταιρεία με έδρα τη Λευκωσία. Παρέχει εξειδικευμένες λογισμικές λύσεις σε επιχειρήσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό. To όνομά της έχει ξεπεράσει τα Κυπριακά σύνορα και χαρακτηρίζεται για το πάθος της στην έρευνα, στην καινοτομία και στις συνεχώς αυξανόμενες ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η eBOS Technologies αναγνωρίζεται ως πρωτοπόρος οργανισμός στην Έρευνα, Ανάπτυξη και Καινοτομία.

Η επένδυση στην Έρευνα, Ανάπτυξη και Καινοτομία είναι ζωτικής σημασίας για την eBOS Technologies. Μέσω της συμμετοχής της σε πανευρωπαϊκά προγράμματα Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας που χορηγούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η eBOS Technologies μεταφέρει τη γνώση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία που προσλαμβάνει, στα προϊόντα της, αναπτύσσοντας και εξελίσσοντάς τα προς όφελος των πελατών της. 

Η εξειδίκευση της eBOS Technologies και η συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα, συμβάλει στην ανάπτυξη και την επιτυχία των προϊόντων της σε πολλούς τομείς, όπως για παράδειγμα στην ανάπτυξη διαισθητικών διεπαφών χρηστών, διεπαφών προγραμματισμού εφαρμογών, διαδικτυακών εφαρμογών, ψηφιακών χαρτών, τεχνητής νοημοσύνης, αλγορίθμων μηχανικής εκμάθησης, διασφάλισης ποιότητας, διαχείρισης δεδομένων, εκτίμησης κινδύνου και συμμόρφωσης, καινοτομίας και διαχείρισης δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, εμπορικής εκμετάλλευσης προϊόντων και υπηρεσιών, διαφήμισης, προώθησης και επικοινωνίας.

Στο διαδικτυακό σύνδεσμο researchranking.org είναι δημοσιευμένα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα στοιχεία που αφορούν τους δείκτες επιτυχίας,  τη χρηματοδότηση και την απόδοση των ευρωπαϊκών ερευνητικών ιδρυμάτων. Η eBOS Technologies συγκαταλέγεται μεταξύ των 3 πρώτων μικρών και μικρομεσαίων κυπριακών επιχειρήσεων (7η στη συνολική κατάταξη), συμμετέχοντας σε αριθμό ερευνητικών έργων, (συν)χρηματοδοτούμενων από το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το πολύ σημαντικό αυτό κατόρθωμα είναι απόδειξη της σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και ομαδικού πνεύματος που διέπει την εταιρεία από το 2003.
Τα ερευνητικά έργα στα οποία λαμβάνει μέρος η eBOS Technologies καλύπτουν ποικίλες περιοχές εφαρμογών, οι οποίες θα αλλάξουν, διαφοροποιήσουν, απλοποιήσουν, αλλά και σαφώς βελτιώσουν τη ζωή των Ευρωπαίων πολιτών στο εγγύς ψηφιακό μέλλον: Τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας 5G και πέρα, νέα γενιά πολυμέσων με τη χρήση επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας, το επόμενης γενεάς διαδίκτυο, αλλά και το «διαδίκτυο των πραγμάτων», ασφάλεια και κυβερνο-ασφάλεια, αξιόπιστη κοινή χρήση μεγάλων δεδομένων, μεταφορές και εφοδιαστική, βιοκαύσιμα και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κλπ.

Η eBOS Technologies με μεγάλη τιμή, ανακοινώνει τη συμμετοχή της σε 5 πρόσφατα χρηματοδοτούμενα έργα Έρευνας και Καινοτομίας του προγράμματος Πλαίσιο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020. Τα 5 νέα έργα, τα οποία αρχίζουν λίαν συντόμως αφορούν την επόμενη γενεά των δικτύων κινητής τηλεφωνίας 5G και πέρα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό συμμετοχής της εταιρίας σε έργα 5G στα 8. Το γεγονός αυτό καθιστά την eBOS Technologies ως έναν από τους οργανισμούς με τις περισσότερες συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα στον τομέα του 5G στην Κύπρο. Τέσσερα από τα νέα 5G έργα στοχεύουν να προσφέρουν ένα πειραματικό περιβάλλον για προγραμματιστές εφαρμογών στους τομείς των υπηρεσιών έξυπνων πολυμέσων, μεταφορών και εφοδιαστικής, επαυξημένης ρομποτικής στα εργοστάσια του μέλλοντος, καθώς και δημόσιας προστασίας και αντιμετώπισης καταστροφών. Το πέμπτο έργο 5G έχει ως στόχο να παράσχει ευφυία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας των δικτύων κινητής τηλεφωνίας 5G και πέρα, με στόχο την παροχή αυτονομίας και αυτοματοποίησης στη διαχείριση του δικτύου, της πρόσβασης και του κορμού πυρήνα. Τα συγκεκριμένα έργα συμπληρώνουν τα υπόλοιπα 3 εν εξελίξει 5G Ευρωπαϊκά έργα στα οποία η εταιρεία συμμετέχει και στοχεύουν να επικυρώσουν τις τελευταίες προδιαγραφές και λειτουργίες των διεθνών προτύπων 5G μέσω δοκιμών μεγάλης κλίμακας στους τομείς των έξυπνων πολυμέσων, έξυπνων λιμανιών, εργοστασίων του μέλλοντος, έξυπνων πόλεων, αυτόνομης διαχείρισης δικτύων, αυτόνομης οδήγησης οχημάτων μεταξύ κρατών της  Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυβερνο-ασφάλειας και ενεργειακής απόδοσης.

Λίγα λόγια για την eBOS Technologies
Η eBOS Technologies έχει μακρά ιστορία, από το 2003, όπου και συνεργάζεται με διεθνείς ερευνητικούς και τεχνολογικούς οργανισμούς, εταιρείες κολοσσούς στους τομείς τους, ιδρύματα και πανεπιστήμια, καθώς και με μικρομεσαίες επιχειρήσεις εντός της ΕΕ, με σκοπό την καινοτομία και την προσφορά των αρτιότερων τεχνολογικών υπηρεσιών της στους πελάτες της και την κοινωνία.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν μεγάλο εύρος εφαρμογών σε Windows® και προσαρμοσμένων διαδικτυακών επιχειρηματικών λύσεων, άμεσα εναρμονισμένων με τις τεχνολογικές ανάγκες της επιχειρηματικής αγοράς.
Το WiseBOS Enterprise Resource Planning (ERP), το βασικό προϊόν της εταιρείας,  αποτελεί τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικών εφαρμογών ειδικά σχεδιασμένη να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται πλήρως στις συνεχώς μεταβαλλόμενες, εξελισσόμενες και απαιτητικές ανάγκες των επιχειρήσεων για άμεσες και πετυχημένες επιχειρησιακές λύσεις.

Το αξιοσέβαστο πελατολόγιο της eBOS Technologies περιλαμβάνει επιχειρήσεις πρωτοπόρες στον τομέα τους, όπου η αναζήτηση και η παροχή ολοκληρωμένων, αποδοτικών και πρωτοποριακών λύσεων είναι υποχρέωση και αναγκαιότητα για την επιτυχημένη πορεία και μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή. Η eBOS Technologies είναι αφοσιωμένη στην καινοτομία επενδύοντας σε πρωτοπόρες τεχνολογίες, φέρνοντάς μας πιο κοντά στη νέα ψηφιακή εποχή.

Το 2019 το Υπουργείο Οικονομικών απένειμε στην eBOS Technologies την τιμητική διάκριση “Innovative SME”, αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες της στην Έρευνα, Ανάπτυξη και Καινοτομία. Η σημαντική αυτή διάκριση είναι το αποτέλεσμα μιας ανεξάρτητης αξιολόγησης, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή επένδυση και εμπλοκή της eBOS Technologies, μέσω ιδίων πόρων, στην Έρευνα και την Καινοτομία.

Η αφοσίωση στους πελάτες της και το πάθος για την έρευνα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την eBOS Technologies. Είναι τα στοιχεία που της επιτρέπουν να προσφέρει καινοτομία αιχμής και προϊόντα αξίας στο πλέον απαιτητικό επιχειρησιακό περιβάλλον. Η αποτελεσματική δομή της εταιρείας, οι επιτυχημένες μέθοδοι στις διαδικασίες που ακολουθεί, η εξειδίκευση, η εμπειρία και τα υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα του προσωπικού της που αριθμεί πέραν των 35 στελεχών πλήρους απασχόλησης, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες ώστε η eBOS Technologies να είναι ο επιχειρηματικός  συνεργάτης της επιλογής σας στον τομέα της πληροφορικής.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ebos.com.cy
 

Δειτε Επισης

Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα