Μαζική η συμμετοχή στο 11ο Limassol Economic Forum

InBusinessNews  03/11/2020 14:05
Μαζική η συμμετοχή στο 11ο Limassol Economic Forum

Μαζική η συμμετοχή στο 11ο Limassol Economic Forum

InBusinessNews  03/11/2020 14:05
Με μαζικό τρόπο αγκαλιάστηκε από το κοινό το 11ο Limassol Economic Forum, το οποίο παρακολούθησαν συνολικά πάνω από 1400 άτομα, από 995 επιχειρήσεις. 

Οι αριθμοί καταδεικνύουν την τεράστια επιτυχία που κατέγραψε και φέτος το μεγαλύτερο οικονομικό φόρουμ των τελευταίων ετών στην Κύπρο.
 
2
 
3

Η υπερπαραγωγή που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό, για την υβριδική μετάδοση του 11ου Limassol Economic Forum ήταν απόλυτα επιτυχής. Μπορεί η πανδημία να μην επέτρεψε τη διεξαγωγή του Forum με τον τρόπο που είχαν συνηθίσει κατά τα τελευταία χρόνια οι σύνεδροι, ωστόσο, με την χρήση της τεχνολογίας, η φετινή εκδήλωση πήρε και πάλι τη ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού, όπως μαρτυρεί και ο αριθμός των συνέδρων.

4

Η μεγαλύτερη πολιτοοικονομική σύναξη, η οποία έχει καταστεί θεσμός, φέτος πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 14 ομιλητών, μεταξύ των οποίων και ο Marin Wolf, Chief Economics Commentator & Associate Editor των Financial Times, UK.  
 
5

Ξεχωριστής σημασίας για το Forum ήταν και οι συμμετοχές των Πανίκου Νικολάου, CEO της Τράπεζας Κύπρου, Ανδρέα Νεοκλέους, CEO της Cyta, Νίκου Σ. Κυριακίδη, Head of Financial Advisory Services, Deloitte Cyprus και Ηλία Νεοκλέους, Managing Partner, Elias Neocleous & Co LLC.
 
6
 
7
 
8
 
9
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας