Οι ηγέτες, οι προκλήσεις, οι ευκαιρίες και το ορόσημο του 2030

Η ΙΜΗ και η PwC Κύπρου παρουσιάζουν το «19th Leadership & HR Management Conference», που αποτελεί πλέον θεσμό και σημείο αναφοράς για όλους όσοι εμπλέκονται στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, την Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia* (πρώην Hilton Park), στη Λευκωσία
 
Η πανδημία του COVID-19 έφερε στην επιφάνεια την αναγκαιότητα για μετασχηματισμό του χώρου εργασίας, νέες δεξιότητες για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού και νέους τρόπους διαχείρισης των κρίσεων. Περισσότερο από ποτέ, το ανθρώπινο δυναμικό επιζητά ηγέτες μέντορες, οι οποίοι να μπορούν να καθοδηγούν και να εμπνέουν. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο είναι που αναμένεται από αυτούς να διαμορφώσουν τον τρόπο εργασίας, δίνοντας σκοπό και νόημα.
 
Ανάμεσα στους φετινούς ομιλητές βρίσκεται o παγκοσμίου επιπέδου ηγέτης Στρατηγικής και Ηγεσίας της PwC, Blair Sheppard. Κατά την παρουσίασή του, o κ. Blair θα αναφερθεί στο νέο του βιβλίο TEN YEARS TO MIDNIGHT: Four Urgent Global Crises and Their Strategic Solutions, ενώ μαζί με τον επί 19 χρόνια συντονιστή του Leadership & HR Management Conference, Φίλιππο Σώσειλο, θα συζητήσουν για τις προκλήσεις που οι ηγέτες καλούνται να αντιμετωπίσουν την επόμενη δεκαετία με κομβικό χρονικό ορόσημο το 2030. Στο πλαίσιο αυτό, θα αναλύσουν τις ευκαιρίες που μέσα από τις προκλήσεις αναφύονται και τις οποίες μέσα από την υλοποίηση συγκεκριμένων στρατηγικών καλούνται ν’ αξιοποιήσουν, αποκτώντας την απαραίτητη ώθηση και αναλαμβάνοντας προς την κατεύθυνση αυτή, άμεσα δράση. Η επίτευξη θετικού αποτελέσματος πριν από το ορόσημο του 2030, αναδεικνύεται ως καθοριστικής σημασίας για το κατά πόσο θα επικρατήσει τελικά το… φως ή θα κυριαρχήσει το… σκοτάδι.
 
Το συνέδριο απευθύνεται προς: επιχειρηματικά στελέχη, διευθύνοντες συμβούλους, ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές και διευθυντικά στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων απ’ όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, διευθυντές και στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και σε επαγγελματίες από τον χώρο της ανάπτυξης, εκπαίδευσης και των εργασιακών σχέσεων, αλλά και προς σύμβουλους επιχειρήσεων.
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτές: IMH, PwC Κύπρου
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Parimatch 
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: CIIM - Cyprus International Institute of Management
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:
Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη της νόσου COVID-19. Την ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου, η εμφάνιση των ομιλητών από το εξωτερικό θα γίνεται, είτε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών είτε μέσω οπτικογραφημένου υλικού (video).
 
 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά