Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Axiom Consulting Ltd περήφανα ανακοινώνει ότι είναι ένα Great Place to Work

H Great Place to Work® Cyprus ανακοινώνει ακόμα μια επιτυχή πιστοποίηση. Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογένεια των εταιριών της Κύπρου που εξασφαλίζουν, μετά από την σχετική διαδικασία, το δικαίωμα να χαρακτηρίζονται σαν Great Place to Work®, επειδή έχουν δημιουργήσει ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον, συγκαταλέγεται και η Axiom Consulting Ltd. 

Ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Axiom, Βίκτωρ Ευθυμιάδης, σε σχετική δήλωση του, ανέφερε: 
 
“Για 22 χρόνια η Axiom ξεπερνά τους γεωγραφικούς και οικονομικούς περιορισμούς της Κύπρου, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις λογισμικού και εμπειρία στη διεθνή αγορά. Σε αυτό το ενθουσιώδες ταξίδι, το πιο σημαντικό μας εφόδιο είναι το προσωπικό μας. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Great Place to Work® και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για βελτίωση όλων των πτυχών της εργασίας στην Axiom, έτσι ώστε να προσελκύουμε και να διατηρούμε ταλαντούχους επαγγελματίες.”
 
H Axiom, ιδρύθηκε, το 1998, με βάση της την Κύπρο. Η δραστηριότητα της, όμως επεκτείνεται σε 14 χώρες. Προσφέρει λογισμικό και συμβουλευτικές υπηρεσίες, που κυρίως αφορούν σε προγράμματα ανάπτυξης της αφοσίωσης πελατών και γενικά διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (Loyalty and CRM programs). Παρέχει επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ανάπτυξης μεγάλων εξειδικευμένων συστημάτων λογισμικού.  Έχει στο ενεργητικό της, την απόλυτα επιτυχή υλοποίηση τέτοιων συστημάτων σε ένα αριθμό μεγάλων οργανισμών, στις χώρες που δραστηριοποιείται, σε διάφορους τομείς της οικονομίας ( χρηματοοικονομικό, λιανικό εμπόριο, ψυχαγωγικό και ταξιδιών)
 
Εκ μέρους της Great Place to Work®, o Γενικός Διευθυντής, Κυριάκος Ιακωβίδης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Η Axiom, δεν είναι μια συνηθισμένη εταιρία. Έχει καταφέρει να αναπτύξει προϊόντα/υπηρεσίες που της έχουν δώσει θέση και προοπτικές σε ένα διεθνές επίπεδο. Αυτό κάνει την επιτυχία της πιστοποίησης ακόμα πιο σημαντική και επωφελή» και πρόσθεσε «Αν κοιτάξει κανείς τις εταιρίες σε τοπικό, Ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο που επιδιώκουν τη αναγνώριση και διάκριση σαν εργοδότες, θα διαπιστώσει, ότι πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει ο τομέας των υπηρεσιών και ειδικά της πληροφορικής. Αντιλαμβάνονται ότι αν δεν έχουν τη δυνατότητα να προσλαμβάνουν, «ταλέντα» και αν δεν δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, δεν θα έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.»
 
 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου