Υποδομές και επενδύσεις ως κύριο εργαλείο τόνωσης των οικονομιών

InBusinessNews  21/10/2020 11:25
Υποδομές και επενδύσεις ως κύριο εργαλείο τόνωσης των οικονομιών

Υποδομές και επενδύσεις ως κύριο εργαλείο τόνωσης των οικονομιών

InBusinessNews  21/10/2020 11:25
Η ΙΜΗ και η Αοn παρουσιάζουν το «11ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ» την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia* (πρώην Hilton Park), στη Λευκωσία.

RELATED ARTICLESΤο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ έχει καταστεί πλέον θεσμός και έρχεται για να καλύψει τα πιο πρόσφατα ζητήματα που αφορούν το συνταξιοδοτικό σύστημα στην Κύπρο και το εξωτερικό.
 
Οι οικονομικές προκλήσεις και τα έκτακτα μέτρα που οι κυβερνήσεις έχουν λάβει για την αντιμετώπιση της πρόσφατης πανδημίας, συνέβαλαν σε χαμηλότερες από τις αναμενόμενες επενδυτικές αποδόσεις των συνταξιοδοτικών αποθεμάτων. Προς αποφυγή καταστροφής της μακροπρόθεσμης αξίας των συνταξιοδοτικών αποθεμάτων, οι κυβερνήσεις όλων των χωρών θα πρέπει να εφαρμόσουν διάφορες συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις.
 
Στο φετινό Φόρουμ, ο Nick Langley, συνιδρυτής και ανώτερος Portfolio Manager της ClearBridge Investments στην Αυστραλία, θα τονίσει τον ρόλο της υποδομής ως κύριο εργαλείο για τις κυβερνήσεις στην προσπάθειά τους για τόνωση των οικονομιών τους. Απαιτούνται σημαντικές επενδύσεις για στήριξη των συνταξιοδοτικών αποταμιεύσεων,  ενώ μολονότι η κυβερνητική πολιτική θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, αναμένεται αυξημένη εξάρτηση από τον ιδιωτικό τομέα για τη χρηματοδότηση πολλών πρωτοβουλιών.
 
Το Φόρουμ απευθύνεται προς: διαχειριστικές επιτροπές ταμείων προνοίας και συντάξεων, διευθυντικό προσωπικό, σύμβουλους ταμείων, διαχειριστές κεφαλαίων, τραπεζικούς οργανισμούς, λογιστές, δικηγόρους, νομικούς σύμβουλους, αναλογιστές, εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές, αρμόδιες κρατικές αρχές, γενικούς και οικονομικούς διευθυντές, στελέχη τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού.
 
Το Φόρουμ θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, κάντε κλικ εδώ.
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτές: Aon, IMH
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:
Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη της νόσου COVID-19. Την ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου, η εμφάνιση των ομιλητών από το εξωτερικό θα γίνεται, είτε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών είτε μέσω οπτικογραφημένου υλικού (video).
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας