Υποδομές και επενδύσεις ως κύριο εργαλείο τόνωσης των οικονομιών

Η ΙΜΗ και η Αοn παρουσιάζουν το «11ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ» την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia* (πρώην Hilton Park), στη Λευκωσία.

Το Συνταξιοδοτικό Φόρουμ έχει καταστεί πλέον θεσμός και έρχεται για να καλύψει τα πιο πρόσφατα ζητήματα που αφορούν το συνταξιοδοτικό σύστημα στην Κύπρο και το εξωτερικό.
 
Οι οικονομικές προκλήσεις και τα έκτακτα μέτρα που οι κυβερνήσεις έχουν λάβει για την αντιμετώπιση της πρόσφατης πανδημίας, συνέβαλαν σε χαμηλότερες από τις αναμενόμενες επενδυτικές αποδόσεις των συνταξιοδοτικών αποθεμάτων. Προς αποφυγή καταστροφής της μακροπρόθεσμης αξίας των συνταξιοδοτικών αποθεμάτων, οι κυβερνήσεις όλων των χωρών θα πρέπει να εφαρμόσουν διάφορες συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις.
 
Στο φετινό Φόρουμ, ο Nick Langley, συνιδρυτής και ανώτερος Portfolio Manager της ClearBridge Investments στην Αυστραλία, θα τονίσει τον ρόλο της υποδομής ως κύριο εργαλείο για τις κυβερνήσεις στην προσπάθειά τους για τόνωση των οικονομιών τους. Απαιτούνται σημαντικές επενδύσεις για στήριξη των συνταξιοδοτικών αποταμιεύσεων,  ενώ μολονότι η κυβερνητική πολιτική θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, αναμένεται αυξημένη εξάρτηση από τον ιδιωτικό τομέα για τη χρηματοδότηση πολλών πρωτοβουλιών.
 
Το Φόρουμ απευθύνεται προς: διαχειριστικές επιτροπές ταμείων προνοίας και συντάξεων, διευθυντικό προσωπικό, σύμβουλους ταμείων, διαχειριστές κεφαλαίων, τραπεζικούς οργανισμούς, λογιστές, δικηγόρους, νομικούς σύμβουλους, αναλογιστές, εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές, αρμόδιες κρατικές αρχές, γενικούς και οικονομικούς διευθυντές, στελέχη τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού.
 
Το Φόρουμ θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, κάντε κλικ εδώ.
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτές: Aon, IMH
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:
Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη της νόσου COVID-19. Την ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου, η εμφάνιση των ομιλητών από το εξωτερικό θα γίνεται, είτε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών είτε μέσω οπτικογραφημένου υλικού (video).

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»