Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Τρεις Υποτροφίες συνολικού ύψους €17.650 από την Parimatch και το CIM

Η παιδεία αποτελεί κυρίαρχο αγαθό στην κυπριακή κοινωνία και στην Parimatch το γνωρίζουμε πολύ καλά. Μέσα από ένα πρόγραμμα υποστήριξης σπουδών, με την ενίσχυση ποικίλων εκπαιδευτικών δραστηριο­τήτων και με τη χορήγηση υποτροφιών, η Parimatch ακολουθεί με συνέπεια το όραμα για σύγχρονες σπουδές.
 
Στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας η Parimatch και το Cyprus Institute of Marketing (CIM) – The Cyprus Business School πρόσφεραν και αυτή τη χρονιά 3 υποτροφίες ως ακολούθως:
 
  • 2 πλήρεις υποτροφίες για το πρόγραμμα «M.Sc. Human Resource Management & Corporate Strategy (14 Months FT/24 Months PT) », Λευκωσία / Λεμεσό, αξίας €6.500
  • 1 πλήρη υποτροφία για το πρόγραμμα« Marketing Studies (1 Year, Diploma)», αξίας €4.650
 
Η πρωτοβουλία υποστηρίζεται από το Parimatch Foundation, το οποίο αποτελεί τη μετεξέλιξη των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που η Parimatch εφάρμοζε για 25 χρόνια.
 
H κα. Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Group HR Director της Parimatch δήλωσε «Στο πλαίσιο της επιτυχούς συνεργασίας μας με το CIM προσφέρουμε αυτές τις υποτροφίες και ενθαρρύνουμε την εκπαίδευση. Εκτός από την επιτυχία μιας επιχείρησης, στην Parimatch πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να είναι κοινωνικά υπεύθυνη μια εταιρεία μέσω ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η Parimatch και το Parimatch Foundation θα συνεχίσουν τη συνεισφορά τους στην κυπριακή κοινωνία αλλά και στην ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στην ερευνητική κοινότητα και τον επιχειρηματικό κόσμο».
 
Σύμφωνα με τον κ. Γιάγκο Χατζηγιάννη, Διευθυντή του CIM: «Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, στα πλαίσια της στρατηγικής του για Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προσφέρει 3 πλήρεις υποτροφίες σε συνεργασία με την Parimatch, έναν από τους 16 στρατηγικούς του συνεργάτες, με σκοπό να αναδείξουν την αριστεία και να ενθαρρύνουν την εκπαίδευση».

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου