Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

KRYPTO: Πλήρης Περιμετρική Επιτήρηση και Φύλαξη Εργοταξίων και Οικοδομών

Τα εργοτάξια και οι οικοδομές είναι ευάλωτοι χώροι παραβίασης τόσο κατά τη διάρκεια όσο και εκτός ωραρίου εργασίας.

Επειδή η πρόσβαση σε τέτοιους χώρους είναι αρκετά πιο εύκολη σε σχέση με ολοκληρωμένες οικοδομές και εγκαταστάσεις, κάθε συμβάν έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να συμβεί από το σύνηθες - από περιστατικά παράνομης εισόδου στους χώρους, δολιοφθορές, βλάβες και κλοπές εξοπλισμού και άλλων αντικειμένων.

Το ευτυχές είναι ότι και σε αυτή την περίπτωση η πρόληψη είναι η καλύτερη στρατηγική, όχι μόνο για την αισθητή μείωση των πιθανοτήτων να συμβούν τέτοια περιστατικά, αλλά και για την πλέον αποτελεσματική διαχείριση τους.

Η KRYPTO, πρωτοπόρος στον τομέα της ασφάλειας κάθε είδους χώρων, έχει αναπτύξει πλήρως,προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για την περιμετρική φύλαξη εργοταξίων και οικοδομών με ολοκληρωμένη κάλυψη και συνεχή επιτήρηση μέσω του Κέντρου Ελέγχου, για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια τους.

Ο χώρος φυλάσσεται μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV), χρησιμοποιώντας κάμερες Avigilon τελευταίας τεχνολογίας.

Οι κάμερες Avigilon αποτελούν κορυφαία λύση CCTV: η Avigilon είναι μια διεθνούς εμβέλειας, υψηλότατης ποιότητας και συνεχούς καινοτομίας εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη λύσεων τόσο στο επίπεδο software όσο και hardware για επιτήρηση και φύλαξη κάθε είδους χώρου.

Οι συγκεκριμένες κάμερες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να συνδυάζουν την υψηλή ευκρίνεια και λεπτομέρεια εικόνας με ψηφιακές υπηρεσίες cloud και remote access control, ενώ τα ειδικά προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης (A.I.) εξασφαλίζουν άμεση ανίχνευση και ειδοποιήσεις για ελαχιστοποίηση του χρόνου αντίδρασης και παρέμβασης για κάθε περίπτωση.

Επιπλέον, πέραν της εγκατάστασης των πλέον σύγχρονων συστημάτων επιτήρησης, η KRYPTO συμπληρώνει την ασφάλεια του χώρου με τα πακέτα του KRYPTO Safety Club:

Το KRYPTO Safety Club εξασφαλίζει τη δεύτερη και εξίσου σημαντική βαθμίδα κάλυψης που συμπληρώνει και ολοκληρώνει την ασφάλεια κάθε χώρου και ιδιαιτέρως των ευαίσθητων χώρων όπως τα εργοτάξια και οι οικοδομές, την συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς χειριστές και επαγγελματίες του Κέντρου Ελέγχου της KRYPTO.

Με το KRYPTO Safety Club παρέχονται υπηρεσίες παρακολούθησης όλο το εικοσιτετράωρο, με ή χωρίς περιπολίες στις εγκαταστάσεις ή τους χώρους εργασίας, εντός ή εκτός ωραρίου, αναλόγως των αναγκών και την εκτίμηση επικινδυνότητας που θα γίνει από τους ειδικούς της KRYPTO, σε πλήρη επικοινωνία και συνεργασία με τον πελάτη. Επίσης παρέχεται δωρεάν συντήρηση και αντικατάσταση μπαταριών ώστε το σύστημα ασφαλείας να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση και λειτουργία.

Όλα αυτά φυσικά με την εγγύηση καλύτερης τιμής, υψηλότατης ποιότητας, συνεχούς επικοινωνίας και άριστης εξυπηρέτησης και φροντίδας από την KRYPTO.

Η Krypto με τις γνώσεις που έχει και την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει στα χέρια της δηλώνει έτοιμη για την φύλαξη και την ασφάλεια κάθε απαιτητικού χώρου, όπως είναι τα εργοτάξια και οι οικοδομές.  

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου