The 7th Advertising, Marketing & Communication Conference

Η Webarts παρουσιάζει το «7th Advertising, Marketing and Communication Conference», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia (πρώην Hilton Park). 
 
Το Advertising, Marketing and Communication Conference αποτελεί ένα ετήσιο θεσμό, ως μετεξέλιξη του ετήσιου Brand Congress, ο οποίος απευθύνεται στον κόσμο της διαφήμισης, του μάρκετινγκ, των media και της επικοινωνίας στη Κύπρο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σύναξη των επαγγελματιών του κλάδου, που στόχο έχει την ενημέρωση, την ανάπτυξη γνώσης, την ανταλλαγή εμπειριών και τη συζήτηση των σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τον τομέα.
 
Σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, ειδικά στη ψηφιακή εποχή, πώς μπορεί ένα brand να ξεχωρίσει ανάμεσα στα πολλά; Ποιο είναι το στοιχείο εκείνο, το οποίο ανεβάζει ένα brand στις υψηλές θέσεις προτίμησης των πελατών; Η απάντηση έγκειται στη στρατηγική που στοχεύει στην παροχή προστιθέμενης αξίας στην εμπειρία του πελάτη με την εταιρεία. Κύριος στόχος του συνεδρίου, λοιπόν, είναι να αναδείξει την αναγκαιότητα και τη σημαντικότητα μιας σταθερά μοναδικής εμπειρίας του πελάτη καθ’ όλη τη διάρκεια του «ταξιδιού» του, από την διαφήμιση του προϊόντος ή της υπηρεσίας μέχρι και την αγορά, μέσα από τα επιτυχημένα case studies από διεθνούς φήμης brands.
 
Το συνέδριο απευθύνεται σε διευθυντές και στελέχη μάρκετινγκ, brand managers, διευθυντές πωλήσεων, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, διευθύνοντες συμβούλους, γενικούς διευθυντές, υπεύθυνους επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και διευθυντικά στελέχη από επιχειρήσεις και οργανισμούς απ’ όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας. Αφορά, επίσης, στελέχη διαφημιστικών γραφείων, συμβούλους μάρκετινγκ και ειδικούς συναφών υπηρεσιών προώθησης.
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενό του, κάντε κλικ εδώ.
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός: Webarts
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Great Place to Work®
Aκαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Conference Experience Sponsor: Conferience
Coffee Sponsor: Gloria Jean’s Coffees
Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Business, REPORTER
Με τη στήριξη: Του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου, του Συνδέσμου Διαφήμισης Επικοινωνίας Κύπρου και του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την IMH: τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»