Business Leaders Summit: Οι επιχειρήσεις ανακάμπτουν και ανασυγκροτούνται

Η πανδημία άλλαξε τον τρόπο λήψης αποφάσεων από τους επιχειρηματικούς ηγέτες, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με σωρεία προκλήσεων.

Με κεντρικό σύνθημα «Προστατεύω, ανακάμπτω, ανασυγκροτούμαι», το 4ο Business Leaders Summit, το οποίο διοργανώνεται διαδικτυακά από την Τράπεζα Κύπρου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, 16:00-17:30. 

Πέραν των 1,000 συνέδρων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καταξιωμένους επιχειρηματίες, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, θα συζητήσουν και θα παραθέσουν τις εκτιμήσεις τους για την μετά την πανδημία εποχή.

Το «The 4th Business Leaders Summit» αποτελεί σημείο συνάντησης κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών, CEOs και διακεκριμένων επαγγελματιών απ’ όλους τους κλάδους της οικονομίας, που διαπρέπουν στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Το συνέδριο θα εξετάσει πώς επιχειρηματικοί ηγέτες από διάφορους κλάδους της οικονομίας, αντιμετωπίζουν την κρίση, πώς προστατεύουν τον οργανισμό τους και πώς ανακάμπτουν από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, αλλά ταυτόχρονα και πώς ανασυγκροτούνται για το μέλλον και την επιστροφή στην ανάπτυξη.

Οι keynote speakers του 4ου Business Leaders Summit θα είναι οι Ανδρέας Ανδρεάδης, Executive Chairman της Temenos, ο Αλέξης Φωτιάδης, Managing Director του Photiades Group, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος, της Τράπεζας Κύπρου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Τραπεζών, Πανίκος Νικολάου, ο οποίος θα κλείσει το συνέδριο, παραθέτοντας τα συμπεράσματα και τις δικές του εκτιμήσεις.

Παράλληλα, μία εκλεκτή ομάδα business leaders από διαφορετικούς τομείς δράσης, πλαισιωμένη από τραπεζικά στελέχη θα ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για το σήμερα και την μετά COVID 19 εποχή σε θέματα όπως διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων, νέες ανάγκες στον τομέα της τεχνολογίας, διασφάλιση της ασφαλούς διαχείρισης δεδομένων κατά την εξ αποστάσεως εργασία και δημιουργία επιχειρησιακού σχεδίου έκτακτης ανάγκης που να διασφαλίζει επιχειρησιακή συνέχεια.

Εξάλλου, οι εκλεκτοί ομιλητές θα θέσουν στο επίκεντρο ζητήματα όπως η επαναξιολόγηση της αναπτυξιακής στρατηγικής, τα νέα κανάλια προώθησης προϊόντων / υπηρεσιών και οι απαραίτητες υποδομές, η μείωση του κόστους, καθώς και η διασφάλιση της ταμειακής ρευστότητας της επιχείρησης.

Ο Δημοσιογράφος του ΚΥΠΕ Γρηγόρης Σάββα θα συντονίσει συζήτηση με τους Κύπριους επιχειρηματίες, Γιώργο Μούσκα, Director της Olympia Ocean Carriers Ltd, Δρ. Χριστόφορο Χατζηκυπριανού, CEO και Πρόεδρο του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Έλενα Γαλανού, Managing Director της Othon Ghalanos Group, Ευαγγελία Ηλιάδου, Εκτελεστική Διευθύντρια της Pafilia Property Developers και Δώρο Τάκκα, Πρόεδρο του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου.

Το Business Leaders Summit απευθύνεται προς ανώτατα στελέχη από όλους τους τομείς της οικονομίας (τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα). Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε γενικούς διευθυντές και διευθύνοντες σύμβουλους, οικονομικούς διευθυντές, όλους τους διευθύνοντες σύμβουλους επιχειρήσεων, μέλη διοικητικών συμβουλίων και άλλα στελέχη από κυπριακούς οργανισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.

Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Διοργανωτής:
Τράπεζα Κύπρου Συντονιστής: IMH, Χορηγοί Επικοινωνίας: INBusiness Magazine, GOLD Magazine
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα