Η ασφαλής ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια στη δίνη της πανδημίας

Η πανδημία του Covid-19 είχε και εξακολουθεί να έχει ποικίλες επιπτώσεις σχεδόν στο σύνολο των πτυχών και δραστηριοτήτων της ζωής μας. Όπως όλοι οι τομείς, έτσι και αυτός της βιομηχανίας των τυχερών παιχνιδιών και των παραμέτρων που τον διέπουν, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος. 
 
Οι επιπτώσεις της πανδημίας στην ασφαλή ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια θα απασχολήσουν το 3ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού. Το Συνέδριο, που εντάσσεται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού 2020 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Οικονομικών Κωνσταντίνου Πετρίδη, διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και φέτος θα διεξαχθεί διαδικτυακά, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ.
 
Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων από καταξιωμένους επαγγελματίες και αρμόδιους φορείς, καθώς και η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια και την ασφαλή ενασχόληση με αυτά. Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αφορά, μεταξύ άλλων, τις συνέπειες της πανδημίας στη στοιχηματική συμπεριφορά και την ασφάλεια των παικτών, εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης και νέων τεχνολογιών, διαταραχή τυχερών παιχνιδιών και νέοι, εξελίξεις στην ακαδημαϊκή έρευνα, προληπτικά προγράμματα για νέους, κ.α. 
 
Θεματικές, οι οποίες αφορούν τις προεκτάσεις της πανδημίας στη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών, θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, σε πάνελ υπό τον τίτλο «Covid-19: Οι επιπτώσεις στην ασφαλή ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια», στο οποίο θα συμμετέχουν εταιρείες από τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.
 
Οι τρέχουσες εξελίξεις, όπως διαμορφώθηκαν από την πανδημία, έχουν επηρεάσει διάφορες βιομηχανίες παγκοσμίως. Αναπόφευκτα, μία από αυτές τις βιομηχανίες είναι και αυτή των τυχερών παιχνιδιών. Ποιο θα είναι το μέλλον του ασφαλούς παιχνιδιού; Πώς έχει επηρεαστεί ο εν λόγω τομέας στην Κύπρο; Υπήρξαν ευκαιρίες για τη συγκεκριμένη βιομηχανία και πώς τις έχουν αξιοποιήσει οι αρμόδιοι φορείς; Πώς οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών έχουν ανταποκριθεί στις νομοθεσίες και στις αλλαγές; Οι εν λόγω θεματικές θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, στο πάνελ όπου θα συμμετέχουν εταιρείες από τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις, τα νέα και τις νομοθεσίες,  αναφορικά με το ασφαλές παιχνίδι.
 
Ομιλητές:
 
Iris den Boer, Responsible Gaming Manager, Kaizen Gaming, Μάλτα
Isobel John, Head of Regulatory Compliance, Melco Resorts and Entertainment Κύπρος
Michaella Pillakouri, Νομικός Σύμβουλος, Parimatch, Κύπρος
Robert Munro, Head of Sports Services – Responsible Gambling, bet365, Ηνωμένο Βασίλειο
Δημήτρης Αλετράρης, CEO, ΟΠΑΠ Κύπρου
 
Συντονίστρια: Χριστίνα Χριστοφόρου, Υπεύθυνη Κοινωνικής Ευθύνης Και Αναπτύξης, Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Κύπρος
 
Το Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας, τόσο σε ιδιωτικές εταιρίες όσο και σε οργανωμένα σύνολα και επαγγελματίες του κλάδου τυχερών παιχνιδιών, ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, συμβούλους επιχειρήσεων, μέσα μαζικής ενημέρωσης, λειτουργούς νεολαίας, δικηγορικά και διαφημιστικά γραφεία, αθλητικές ομοσπονδίες και άτομα του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
 
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Δωρεάν συμμετοχή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.  

Διοργανωτής: Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Gold, Συντονιστής: IMH


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά