Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Την Κυριακή ανακοινώνονται οι υποψήφιοι των IN Business Awards 2020

Τα τελευταία 12 χρόνια ο μήνας Οκτώβριος είναι ειδικά αφιερωμένος στις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες της Κύπρου, τους λόγους ύπαρξης του περιοδικού μας και το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε από τη μέρα της πρώτης κυκλοφορίας μας.

Και κάθε χρόνο, ο Οκτώβριος είναι γεμάτος θετικότητα, ενέργεια και ενθουσιασμό, γιατί μέσα από τα 45 και πλέον παραδείγματα του ευ επιχειρείν, που αναδεικνύονται από τον θεσμό των IN Business Awards ως υποψήφιοι σε 9 κατηγορίες βράβευσης (Επιχείρηση, Μικρομεσαία Επιχείρηση, Μάνατζερ (εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή), Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Βιομηχανία / Μεταποίηση, Υπηρεσίες, Τουρισμός/Ψυχαγωγία/Εστίαση, Ανάπτυξη Γης/Κατασκευές, Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης ), αναγνωρίζουμε το προσωπικό και το ομαδικό έργο ανθρώπων και εταιρειών.

Η γιορτή του ευ επιχειρείν, όπως για χρόνια τώρα αποκαλούμε τα ΙΝ Business Awards, πραγματοποιείται φέτος με νέα δεδομένα και νόρμες, στο πλαίσιο μιας πρωτοφανούς πρόκλησης που αποκαλείται covid-19, η οποία δημιουργεί πρόσθετες και μεγάλες ευθύνες για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο.

Παρόλα τα αντίξοα των καιρών, η διοργάνωση των επιχειρηματικών βραβεύσεων δεν τέθηκε ποτέ στο τραπέζι ως θέμα προς συζήτηση για αναβολή. Αντίθετα, φέτος νιώθουμε πως η αναγνώριση είναι, ίσως, πιο απαραίτητη παρά ποτέ. Πρώτον, γιατί όταν αξιολογείς οτιδήποτε, οφείλεις να λαμβάνεις υπόψη την εικόνα που μακροχρόνια παρουσιάζει, όπως και τη σταθερή του απόδοση, επιτρέποντας στα απρόοπτα να έχουν τη λιγότερη δυνατή σημασία στη διαδικασία της κρίσεως. Δεύτερον, οι εταιρείες με καθαρό στρατηγικό πλάνο, γερές βάσεις και agile επιχειρηματικό μυαλό βρίσκουν τρόπους να ελίσσονται και να ξαναδημιουργούν. Και τρίτον, η επιβράβευση, ειδικότερα σε ταραχώδεις καιρούς, είναι ένα μπράβο που όλοι χρειάζονται να ακούσουν και να νιώσουν.

Για όλους αυτούς τους λόγους τα IN Business Awards 2020, φέτος περισσότερο από ποτέ, θέλουν και οφείλουν να εμπνεύσουν - εξού και το σλόγκαν μας, be inspired, - να δώσουν ένα ενισχυμένο μήνυμα αισιοδοξίας. Για την ακρίβεια, περισσότερα από ένα—45 συνολικά!
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιούς μας!

Oι 45 υποψήφιοι σε όλες τις 9 κατηγορίες βράβευσης των ΙΝ Βusiness Awards δημοσιεύονται την προσεχή Κυριακή, 4 Οκτωβρίου στο περιοδικό IN Business και στο πόρταλ InBusinessNews. Όλες οι λεπτομέρειες για την ψηφοφορία βρίσκονται στο τεύχος.
 
Τα 13α IΝ Βusiness Αwards παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Powered by epic. Χρυσός Χορηγός η RCB Bank, Αργυροί Χορηγοί οι Υπεραγορές Σκλαβενίτης, Glenfiddich και TFI Markets, και Χορηγό Επικοινωνίας τον Άλφα Κύπρου.

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ