Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Απολαύστε το Reflect Festival 2020 διαδικτυακά από τις οθόνες σας

Το Reflect, το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το μέλλον και την τεχνολογία που έχει τις ρίζες του στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί φέτος στο σπίτι κάθε συμμετέχοντος. Οι διοργανωτές αποφάσισαν να μετακινήσουν το φεστιβάλ αποκλειστικά σε διαδικτυακό χώρο μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με τον κορονοϊό. «Μέχρι την τελευταία στιγμή, ελπίζαμε ότι θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε ένα δια ζώσης φεστιβάλ έτσι όπως αρχικά οραματιστήκαμε. Συναισθανόμενοι την ευθύνη που μας αναλογεί, προχωράμε με ένα πλούσιο διαδικτυακό πρόγραμμα και παραμένουμε αφοσιωμένοι στο όραμά μας να (επανα)συνδέσουμε τους ανθρώπους και όλοι μαζί να αναδιαμορφώσουμε την αλλαγή που απαιτούν οι περιστάσεις», τονίζει ο Στυλιανός Λάμπρου, συνιδρυτής του φεστιβάλ. 
 
Το Reflect θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Οκτωβρίου. Το αναδιαμορφωμένο, εμπλουτισμένο πρόγραμμα θα τρέξει με απευθείας σύνδεση από ένα φαντασμαγορικό στούντιο στο ρετιρέ του 16ου ορόφου της εταιρίας Antwork στη Λεμεσό. Ομιλητές παγκοσμίου εμβέλειας, καθώς και επιχειρηματίες και ιθύνοντες της Κύπρου, θα συμμετάσχουν εξ αποστάσεως. «Εργαζόμαστε σκληρά για να προετοιμάσουμε μια εμπειρία που θα μείνει ξεχωριστή σε κάθε έναν από τους χιλιάδες συμμετέχοντες που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή, δίνοντάς τους ευκαιρίες δικτύωσης και έμπνευσης», εξηγεί ο Λάμπρου.
 
Ο Platinum χορηγός του Φεστιβάλ είναι φέτος η Κυβέρνηση, με το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας και Καινοτομίας (http://www.research.org.cy/) να στέκεται στο πλευρό των διοργανωτών σε στιγμές που απαιτούν αλληλεγγύη και συσπείρωση δυνάμεων. Μεγάλοι χορηγοί του Reflect είναι μεταξύ άλλων και οι οι Elias Neocleous LLC (https://www.neo.law/), η Ελληνική Τράπεζα (https://www.hellenicbank.com/), η KPMG (https://home.kpmg/cy/en/home.html), η Cablenet (https://cablenet.com.cy/), το Invest Cyprus (https://www.investcyprus.org.cy/), ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, το γκρουπ GAP Vassilopoulos (https://www.gapgroup.com/) και άλλοι οργανισμοί.
 
Ένα πρόγραμμα γεμάτο ενδιαφέρον και εκπλήξεις
Το τριήμερο διαδικτυακό φεστιβάλ θα ζωγραφίσει μια ολιστική εικόνα του γεμάτου προκλήσεις μέλλοντός μας, είτε πρόκειται για τεχνολογικές εξελίξεις, επόμενα βήματα μετά την κρίση, είτε για το περιβάλλον γύρω μας. Οι ομιλητές θα ασχοληθούν με θέματα όπως η κοινωνία του μέλλοντος, το χρήμα και η οικονομία και το μέλλον των επιχειρήσεων. Θα παρουσιαστούν εκτενώς επίσης θέματα που αφορούν τον άνθρωπο και την ψυχολογία - οι ομιλητές θα μοιραστούν τις σκέψεις τους για την ευζωία, την αυτοβελτίωση και το μέλλον των σχέσεων. «Το μόνο που θέλουμε είναι να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους ότι ο μόνος δρόμος είναι προς τα εμπρός. Η κύρια αποστολή αυτής της έκδοσης είναι να συνδέσει όσους θέλουν να γίνουν μέρος της αναπόφευκτης αλλαγής κι εξέλιξης του τρόπου με τον οποίο ζούμε, συσχετιζόμαστε αλλά και εργαζόμαστε», αναφέρει η οργανωτική ομάδα. «Ενώ είμαστε χαρούμενοι που βρήκαμε τον τρόπο να συναντηθούμε ακόμη και κατά τη διάρκεια πανδημίας, δεν μπορούμε παρά να αναμένουμε με ανυπομονησία την δια ζώσης διοργάνωση του 2021», προσθέτουν. Η ημερομηνία θα επιβεβαιωθεί μετά το φεστιβάλ του 2020.
 
Μερικά από τα κορυφαία ονόματα που θα συμμετάσχουν στο Digital Reflect φέτος είναι:
• Η Claude Silver: η πρώτη παγκοσμίως Chief Heart Officer, το δεξί χέρι του διάσημου Gary Vaynerchuk στη VaynerMedia
• Ο Yossi Vardi: ένας από τους πρώτους επιχειρηματίες υψηλής τεχνολογίας του Ισραήλ. Για περισσότερα από 47 χρόνια υπήρξε ιδρυτής και μέντορας πάνω από 85 εταιρειών υψηλής τεχνολογίας
• Η Bryony Cole: η κορυφαία ιδρυτής στον κόσμο πάνω στο sextech και γενικότερα το μέλλον του σεξ και των σχέσεων
• Ο Petr Ludwig: ο συγγραφέας του bestseller The End of Procrastination (Το τέλος της Αναβλητικότητας), βασικός ομιλητής και ιδρυτής του Ινστιτούτου GrowJob
• Ο Christian Maats: πάνω από 130 χιλιάδες προβολές της TEDx ομιλίας του, όπου μιλά για το σχεδιασμό προϊόντων που αλλάζουν τον κόσμο, σχεδιαστής των πρώτων πλήρως βιοδιασπώμενων παπουτσιών στον κόσμο
• Ο John Vervaeke: Καθηγητής Ψυχολογίας και Γνωσιακής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, διάσημος για την εφαρμογή του επιστημονικά αλλά και πνευματικά στην επίλυση της σημερινής κρίσης
• Η Mona Ataya: Διευθύνουσα Σύμβουλος & Ιδρύτρια του Mumzworld, μια από τις πιο σημαντικές γυναίκες στον αραβικό κόσμο
 
Η Κύπρος προσελκύει πάνω από 300 νεοσύστατες εταιρείες ανά τον κόσμο που θα διαγωνιστούν στα πλαίσια των Reflect Impact Awards 2020
Τα Reflect Impact Awards, που υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας και Καινοτομίας καθώς και το Invest Cyprus, θα πραγματοποιήσουν ένα διαγωνισμό 10 προεπιλεγμένων startups την 2η ημέρα του διαδικτυακού φεστιβάλ. Κύριος στόχος είναι να υπογραμμιστούν οι υψηλές δυνατότητες που η Κύπρος έχει ώστε να καταστεί ένας κόμβος με υψηλές προδιαγραφές για νεοσύστατες επιχειρήσεις και καινοτόμες ιδέες.
 
Με όραμα να προωθήσουν το υπέροχο νησί μας σε όλο τον κόσμο ως ιδανική καρδιά επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και επέκτασης, τα Reflect Impact Awards δίνουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες νεοσύστατες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν και να παρουσιάσουν τις νέες ιδέες τους που θα δώσουν μία ηχηρή θετική απάντηση στο προκλητικό μέλλον μας.
 
Η Κύπρος θεωρείται ένα σύγχρονο, κοσμοπολίτικο, επιχειρηματικό κέντρο με διαφάνεια που προσφέρει ευκαιρίες για επενδύσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων. Ο στόχος των ιδρυτών του Reflect μαζί με την ενεργή υποστήριξη του Invest Cyprus και του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας και Καινοτομίας είναι να επενδύσουν πάνω σε ένα οικοσύστημα καινοτομίας που θα αγκαλιάζει συνεχώς την ανάπτυξη σε όλες τις εκφάνσεις του και θα γίνει πυλώνας μιας βιώσιμης ανάπτυξης.
 
Πάνω από 300 διεθνείς νεοσύστατες επιχειρήσεις με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για τα Reflect Impact Awards. «Οι πιο τρελές προσδοκίες μας έχουν ήδη ξεπεραστεί. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδέουμε το Reflect με εκείνες τις νεοσύστατες εταιρείες που εργάζονται αδιάκοπα πάνω σε καινοτόμες λύσεις και βοηθούν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος», εξηγεί ο Στυλιανός Λάμπρου. «Η πατρίδα του Reflect, η Κύπρος μας, ακμάζει με κίνητρα και ευκαιρίες για επιχειρήσεις, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε βήμα και φως σε αυτές τις εταιρείες που πραγματικά το αξίζουν», προσθέτει.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές, το πρόγραμμα και το Reflect Impact Awards μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Reflect στο www.reflectfest.com. Τα εισιτήρια διατίθενται στην κεντρική ιστοσελίδα του φεστιβάλ και ένας τυχερός νικητής θα επιλεγεί για ένα ταξίδι στην Κύπρο με δωρεάν εισιτήριο για το Reflect 2021.

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ