Οι πρακτικές ασφαλούς παιχνιδιού υπό την οπτική των ρυθμιστικών αρχών

InBusinessNews  29/09/2020 15:32
Οι πρακτικές ασφαλούς παιχνιδιού υπό την οπτική των ρυθμιστικών αρχών

Οι πρακτικές ασφαλούς παιχνιδιού υπό την οπτική των ρυθμιστικών αρχών

InBusinessNews  29/09/2020 15:32
Οι τρέχουσες τάσεις και εξελίξεις γύρω από τις πρακτικές του ασφαλούς παιχνιδιού, υπό το πρίσμα της οπτικής γωνίας από την οποία τις προσεγγίζουν οι ρυθμιστικές αρχές, θα τεθούν επί τάπητος κατά το 3ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού. Το Συνέδριο, που εντάσσεται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού 2020, διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και φέτος θα διεξαχθεί διαδικτυακά, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ.

RELATED ARTICLES


 
Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων από καταξιωμένους επαγγελματίες και αρμόδιους φορείς, καθώς και η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια και την ασφαλή ενασχόληση με αυτά. Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αφορά, μεταξύ άλλων, τις συνέπειες της πανδημίας στη στοιχηματική συμπεριφορά και την ασφάλεια των παικτών, εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης και νέων τεχνολογιών, διαταραχή τυχερών παιχνιδιών και νέοι, εξελίξεις στην ακαδημαϊκή έρευνα, προληπτικά προγράμματα για νέους, κ.α. 
 
Κατά το Συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Οικονομικών Κωνσταντίνου Πετρίδη, εκπρόσωποι ρυθμιστικών αρχών κρατών-μελών της Ε.Ε. θα συμμετέχουν σε πάνελ υπό τον τίτλο «Οι τρέχουσες τάσεις και εξελίξεις γύρω από τις πρακτικές του ασφαλούς παιχνιδιού-Η οπτική των ρυθμιστικών αρχών», όπου θα συζητήσουν τις τρέχουσες τάσεις και εξελίξεις γύρω από το ασφαλές παιχνίδι.
 
Οι πρόσφατες τάσεις και οι συνέπειες, όπως διαμορφώθηκαν από την πανδημία, έχουν αυξήσει την ανάγκη και τη σημασία της δημιουργίας ενός περιβάλλοντος που θα ευνοεί, τόσο τους παίκτες όσο και τους αρμόδιους φορείς. Οι ασφαλείς πρακτικές τυχερών παιχνιδιών δεν θα είναι επιτυχείς, εάν τοποθετηθούν εκτός της σφαίρας της πραγματικότητας. Τι ορίζεται ως ασφαλές περιβάλλον στα τυχερά παιχνίδια; Πώς μπορούν οι ρυθμιστικές αρχές να προστατεύσουν τους καταναλωτές χωρίς να παρεμποδίζουν την ανάπτυξη του κλάδου; Ποιοι είναι οι νέοι κανονισμοί και πολιτικές που προωθούν το ασφαλές παιχνίδι, υποστηρίζοντας παράλληλα μια βιώσιμη ανάπτυξη της βιομηχανίας των τυχερών παιχνιδιών; Αυτά, είναι μόνο μερικά από τα ζητήματα που θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν από τους συμμετέχοντας στο πάνελ.
 
Ομιλητές:
 
Eric Sjöden, PhD, European and International Affairs Advisor, ANJ (The National Gambling Authority), Γαλλία.
Yanica Sant, Head of International Affairs and Policy, Malta Gaming Authority, Μάλτα.
Ευάγγελος Καραγρηγορίου, Πρόεδρος, Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, Ελλάδα.
Μαρίνα Γιαννικούρη, Υπεύθυνη Υπεύθυνου Παιχνιδιού, Αρχή Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνο Κύπρου, Κύπρος.
Σπύρος Τσακωνίτης, Νομικός Σύμβουλος, Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Κύπρος.
 
Συντονιστής:
Joerg Hofmann, Partner, Melchers Law Firm, Heidelberg, Γερμανία.
 
Το Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας, τόσο σε ιδιωτικές εταιρίες όσο και σε οργανωμένα σύνολα και επαγγελματίες του κλάδου τυχερών παιχνιδιών, ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, συμβούλους επιχειρήσεων, μέσα μαζικής ενημέρωσης, λειτουργούς νεολαίας, δικηγορικά και διαφημιστικά γραφεία, αθλητικές ομοσπονδίες και άτομα του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
 
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Δωρεάν συμμετοχή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.  

Διοργανωτής: Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Gold, Συντονιστής: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας