Restart με το 14ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης

Δυναμικό Restart πραγματοποιεί σήμερα η IMH, μετά την ανάπαυλα στα συνέδρια με φυσική παρουσία λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, με τη διεξαγωγή του πρώτου συνεδρίου με φυσική παρουσία βάσει της νέας κανονικότητας και τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας, καθώς πρωταρχικός στόχος της ΙΜΗ είναι η ασφάλεια και η προστασία της υγείας των παρευρισκομένων.

Η αρχή γίνεται με το 14ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης που πραγματοποιείται στο Hilton Nicosia ενώπιον του οποίου αναμένεται να παρουσιαστεί η πολιτική της κυβέρνησης σε θέματα ανάπτυξης γης, ενώ το συνέδριο θα απασχολήσουν και οι τελευταίες αποκαλύψεις που έγιναν από ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα και επικρίνουν την Κύπρο για τις πρακτικές που εφαρμόζει στην παραχώρηση κυπριακών διαβατηρίων στη βάση του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος.

Την ίδια ώρα, θα γίνει ανασκόπηση της κυπριακής κτηματαγοράς, οι πρόσφατες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα των ακινήτων, η αξιολόγηση των επενδυτικών ευκαιριών που παρουσιάζει η Κύπρος, καθώς και η χρηματοδότηση ακινήτων και υφιστάμενες πολιτικές δανεισμού.
 
 
 
 

Νέα κανονικότητα
Το Restart των συνεδρίων με φυσική παρουσία φέρει την σφραγίδα του πρωτοκόλλου του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με τη διοργάνωση συνεδρίων, με κυρίαρχο στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας κατά την πραγματοποίηση ιδιωτικού χαρακτήρα εκδηλώσεων.
 
H IMH, συμμορφούμενη κατά τρόπο αυστηρό και απόλυτο με το πρωτόκολλο, προβαίνει σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες και λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, ώστε τα συνεδρία της να πραγματοποιούνται σε υγειονομικά ασφαλείς συνθήκες και οι σύνεδροι να προσέρχονται και να συμμετέχουν σε αυτά με υψηλό το αίσθημα της σιγουριάς πως δεν τίθεται καθ’ οποιοδήποτε τρόπο σε κίνδυνο η υγεία τους.
 
Τονίζεται πως τα λαμβανόμενα μέτρα ασφαλείας, αφορούν και το ίδιο το προσωπικό της IMH, το οποίο στο πλαίσιο ενάσκησης των καθηκόντων του, μεταξύ άλλων, θα φέρει προστατευτική μάσκα, θα υποβάλλεται σε ανέπαφη μέτρηση της θερμοκρασίας προτού εισέλθει εντός του χώρου εργασίας του και θα εφαρμόζει ευλαβικά το μέτρο της τήρησης των αποστάσεων.

Networking με ασφάλεια
Η διαπροσωπική επαφή, το networking, το business gossip και οι επιχειρηματικές συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο αποτελούν στοιχεία τα οποία ο επιχειρηματικός κόσμος έχει απόλυτη ανάγκη και τα έχει επιθυμήσει. Η ΙΜΗ είναι γνώστης για το πόσο σημαντικό είναι το networking για τον κόσμο του επιχειρείν, καθώς άλλωστε μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων προκύπτουν και οι μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες και συνεργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διαπροσωπική επαφή και το networking θα πραγματοποιούνται βάσει των μέτρων ασφαλείας και παρά το γεγονός ότι οι χειραψίες δεν απαγορεύονται με βάση το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας, η ΙΜΗ τονίζει πως στα συνέδρια της απαγορεύεται αυστηρώς η όποια χειραψία.

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας