Όμιλος BIOΙΑΤΡΙΚΗ: Το πρώτο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  25/09/2020 13:30
Όμιλος BIOΙΑΤΡΙΚΗ: Το πρώτο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Κύπρο

Όμιλος BIOΙΑΤΡΙΚΗ: Το πρώτο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  25/09/2020 13:30
Ανοίγει για το κοινό το πρώτο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο, σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας, επί της Λεωφόρου Λεμεσού 100.

RELATED ARTICLESΤο Κέντρο στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο χώρο τριών επιπέδων, όπου αναπτύσσονται οι νέες υπηρεσίες του Χημείου Γιαννουκά και του Διαγνωστικού Κέντρου ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ, στελεχωμένες από έμπειρο και άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα, στο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο λειτουργούν ειδικά αιμοληπτήρια για ενήλικες, γυναίκες και παιδιά, ενώ σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία το νέο Κεντρικό Εργαστήριο, με σύστημα πλήρους αυτοματοποίησης εξετάσεων το οποίο εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, με βάση τα διεθνή πρότυπα. Το Εργαστήριο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει πλήρης οπτική πρόσβαση στις λειτουργίες του.

Επιπρόσθετα έχει ήδη εγκατασταθεί από το ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ, ο πρώτος Παγκύπρια υπερσύγχρονος Μαγνητικός Τομογράφος 3 Tesla με τεχνητή νοημοσύνη, ο οποίος προσφέρει εξαιρετικά λεπτομερή απεικόνιση και αυξημένες διαγνωστικές δυνατότητες μέσω της σύνδεσης με διεθνείς βάσεις δεδομένων, ενώ σύντομα εγκαθίσταται και θα είναι διαθέσιμη πλήρης σειρά απεικονιστικών μηχανημάτων.

«Το νέο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο στη Λευκωσία αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, που έχει ως βασικό στόχο την ισότιμη πρόσβαση όλων σε υπηρεσίες ποιότητας με τεχνολογική υπέροχή και παροχές VIP, χωρίς οικονομικές, γεωγραφικές ή άλλες διακρίσεις», δήλωσε ο Διευθυντής του Ομίλου στην Κύπρο, κ. Τάσος Καλογιάννης, προσθέτοντας ότι «ο Όμιλος πρωτοπορεί και καινοτομεί στην ΠΦΥ στην Κύπρο, προσφέροντας σε ένα πρότυπο σχεδιαστικά και λειτουργικά χώρο εξυπηρέτησης, ταυτόχρονα υπηρεσίες Κλινικού Εργαστηρίου και Ακτινοδιάγνωσης με έμφαση στην Ποιότητα, Αξιοπιστία, Καινοτομία και Ικανοποίηση του εξεταζόμενου».

Η δημιουργία του νέου Πολυδύναμου Διαγνωστικού Κέντρου εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, που περιλαμβάνει μεγάλες επενδύσεις για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ΠΦΥ.

Πρόκειται για το επόμενο βήμα του Ομίλου στην Κύπρο, μετά τη δημιουργία, στελέχωση και λειτουργία του κλινικού εργαστηρίου του Γερμανικού Ογκολογικού κέντρου στη Λεμεσό, την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Χημείου Γιαννουκά και την πλήρη εξαγορά του Διαγνωστικού Κέντρου  ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ.

Το πρώτο πολυδύναμο διαγνωστικό κέντρο στην Ελλάδα, λειτούργησε το 1986, από τον ιδρυτή του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, κ. Ευάγγελο Σπανό.  

Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο, Λεωφόρος Λεμεσού 100, 2015, Λευκωσία. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22419700.
 

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας