Η Infocredit Group στηρίζει το 3rd Compliance Forum

Η Infocredit Group δηλώνει περήφανος υποστηρικτής του 3rd Compliance Forum με τίτλο «Αξιολόγηση και διαχείριση του κινδύνου μη συμμόρφωσης». Το Forum διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ), ο οποίος αποτελεί τον επίσημο φορέα Κανονιστικής Συμμόρφωσης στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Palladian Conferences και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα στελέχη της Κανονιστικής Συμμόρφωσης, καθώς και τις απαιτήσεις και προσδοκίες του εποπτικού φορέα. Επίσης, θα ενημερωθούν για νέα νομοθετήματα και εποπτικές τάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και για την πορεία ενσωμάτωσής τους στην ελληνική πραγματικότητα.

Η Infocredit Group θα συμμετάσχει στο Forum με ομιλητή τον κ. Θεόδωρο Σταύρου, Επικεφαλής του τμήματος Κανονιστικής Συμμόρφωσης της Societe Generale Bank Cyprus. Η παρουσίαση του κ. Σταύρου, με τίτλο “Real Case Study: Using LexisNexis Bridger Insight tool to Identify AML/CFT Risks”, θα εστιάσει σε αληθινά περιστατικά σχετικά με τους κινδύνους που κρύβει η μη εναρμόνηση με τη νομοθεσία του AML και πώς οι λειτουργοί κανονιστικής συμμόρφωσης μπορούν να τα ξεπεράσουν.

Το LexisNexis® Bridger InsightSM XG αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία στα χέρια των Λειτουργών Κανονιστικής Συμμόρφωσης καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο  με δυνατότητα σύνδεσης API για να βοηθά τους οργανισμούς να βελτιώνουν και να αυτοματοποιούν τις καθημερινές τους διαδικασίες δέουσας επιμέλειας, να συμμορφώνονται με τους παγκόσμιους κανονισμούς και τις οδηγίες των εποπτικών αρχών καθώς και να μειώνουν σημαντικά τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα κάθε έρευνας.  

Για δωρεάν δοκιμή του εργαλείου LexisNexis® Bridger InsightSM XG πατήστε εδώ.
 
Σχετικά με την Infocredit Group
Η Infocredit Group είναι πρωτοπόρος εταιρεία παροχής καινοτόμων λύσεων με ειδίκευση στην διαχείριση πιστωτικού κινδύνου, κινδύνων κανονιστικής συμμόρφωσης και εταιρικής διακυβέρνησης. Επικεντρωμένη στην παγκόσμια τάση για διαφάνεια, η Infocredit Group στοχεύει στην ενδυνάμωση και ταυτόχρονη ενίσχυση των επιχειρήσεων για κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις. Με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας και με ένα διεθνές δίκτυο στρατηγικών συνεργατών, η Infocredit Group έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής εμπορικών πληροφοριών και διαχείρισης κινδύνων διεθνώς. Η Infocredit Group είναι στρατηγικός συνεργάτης της LexisNexis Risk Solutions στην Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, Μάλτα, Αραβικά Εμιράτα και Ρωσσία. 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Email: compliance@infocreditgroup.com
Τηλέφωνο: +357 22 398 000
Ιστοσελίδες: www.infocreditgroup.com

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά