Μάριος Χατζηρούσος: Rebranding για την Consulco

Μετά από 25 χρόνια επιτυχούς παρουσίας και συνεχούς εξέλιξης, η Consulco προχωρεί σε rebranding, δημιουργώντας νέο λογότυπο. Σε συνέντευξη του, ο CEO της Consulco, Μάριος Χατζηρούσος, εξηγεί τους λόγους εξέλιξης του brand της εταιρείας ενώ αναφέρεται στα νέα προϊόντα και τα μελλοντικά σχέδια της Consulco.
  
Rebranding για την Consulco και νέο λογότυπο. Τι περιλαμβάνει το rebranding της εταιρείας και τι σηματοδοτεί το νέο λογότυπo; 
 
Το παλιό brand υπάρχει τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας και καθ’όλη τη διάρκεια της εξέλιξης μας σε έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παρόχους επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο. 
 
Ωστόσο, σε αυτό το σημείο συνεχίζουμε με επιτυχία την επανατοποθέτηση της εταιρείας στον τομέα διαχείρισης επενδύσεων μέσω μιας σταθερής υψηλής επενδυτικής απόδοσης τα τελευταία εννέα χρόνια από τότε που ιδρύσαμε το γραφείο επενδύσεών μας στο Λονδίνο. 
 
Για να σηματοδοτήσουμε την επιτυχημένη εξέλιξή μας σε έναν καθιερωμένο διαχειριστή επενδύσεων και για να ανταγωνιστούμε επιτυχώς στη σημερινή απαιτητική και προσοδοφόρα παγκόσμια επενδυτική βιομηχανία, θεωρήσαμε ότι το brand  μας έπρεπε, επίσης, να εξελιχθεί. 
 
Έτσι, συνεργαστήκαμε με ένα από τα κορυφαία branding management γραφεία στο Λονδίνο για να σχεδιάσουμε το νέο μας brand και αφού πήραν συνεντεύξεις από πολλά διοικητικά μέλη της εταιρείας μας, κωδικοποίησαν τις αξίες της εταιρείας μας και τις απεικόνισαν στο νέο μας brand. 
 
Με βάση το νέο brand έχουμε δημιουργήσει ιστοσελίδες υψηλών προδιαγραφών, φυλλάδια, δημοσιεύσεις προϊόντων, πινακίδες και ό, τι άλλο οπτικό μέσο αντιπροσωπεύει την εταιρεία. Πιστεύουμε ότι το νέο μας brand αντιπροσωπεύει επάξια την εταιρεία, το σημείο που βρισκόμαστε τώρα και την αποφασιστικότητά μας να ξεχωρίσουμε. 
 
 
  
 
Υπάρχει κάποιος συμβολισμός πίσω από τον σχεδιασμό και την επιλογή των χρωμάτων για το νέο λογότυπο της εταιρείας; Επεξηγήστε μας.  
 
Η αμετάβλητη εμπιστοσύνη της διοίκησης της Consulco στην ικανότητά της να προσφέρει, όπως και η ευθεία ειλικρίνεια ως η μοναδική της πολιτική αλλά και η αποφασιστικότητα της, όλα μαζί συνοψίζονται στο βασικό motto της εταιρείας «Zero Compromise Absolute Focus».
 
Ο σχεδιασμός και η χρωματική παλέτα του brand μας είναι απλά, ευθεία προς τα εμπρός και επιβλητικά. Η επωνυμία μας είναι σε άσπρο και μαύρο γιατί όταν πρόκειται για επενδύσεις, αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε θεμιτά αποτελέσματα, προς όφελος των πελατών μας, ξανά και ξανά. Και είμαστε σίγουροι για τον τρόπο που θα το πετύχουμε. Χωρίς τυμπανοκρουσίες. Χωρίς σπατάλη χρόνου. Το λέμε όπως είναι, άσπρο και μαύρο. Έτσι απλά. 
     
Πως εμπλουτίζονται οι ήδη προσφερόμενες υπηρεσίες της Consulco μέσα από το rebranding;
 
Η επιτυχία μας έγκειται στην ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε συνεχώς σε ό, τι χρειάζεται. Είμαστε μια εταιρεία που ζει για αποτελέσματα. Έχουμε μετατρέψει την εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών μας από έναν τυπικό πάροχο εταιρικών υπηρεσιών σε έναν όμιλο εταιρειών που διαμορφώνει και διαχειρίζεται επενδύσεις εύπορων οικογενειών και επαγγελματιών επενδυτών. Μετά από εννέα χρόνια σκληρής δουλειάς, η  Consulco αναγνωρίζεται από πελάτες, συνεργάτες και τον επενδυτικό κλάδο γενικά ως ένας αξιόπιστος, υψηλού επιπέδου διαχειριστής επενδύσεων. 
 
Η Consulco ήταν πάντα πολύ δυναμική στην παγκόσμια επιχειρηματική της ανάπτυξη. Αυτήν τη στιγμή επεκτείνουμε τα γραφεία μας στη Μόσχα και στο Ντουμπάι και τροχιοδρομούμε την επέκτασή μας στην Κινέζικη αγορά. Πιστεύουμε ότι το rebranding είναι σημαντικό και απαραίτητο για τη διευκόλυνση των τρεχόντων προγραμμάτων επέκτασής μας.
  
Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της Consulco μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα; 
 
Αρχίσαμε τη λειτουργία και προώθηση του νεοσύστατου London Credit Fund, αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο από την CYSEC προς όφελος καλά ενημερωμένων επενδυτών και θεσμικών επενδυτών στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Το London Credit Fund και οι θυγατρικές του παρέχουν βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα δάνεια στο Ηνωμένο Βασίλειο εξασφαλισμένα με ακίνητα στο Λονδίνο, παρέχοντας στους επενδυτές του μια σταθερή ροή εισοδήματος πληρωτέα κάθε τρίμηνο. Ο στόχος απόδοσης του Fund είναι 5%+ ετησίως για στερλίνα και δολάριο και 4%+ ετησίως για ευρώ. 
 
Βρισκόμαστε, επίσης, στη διαδικασία δημιουργίας του νέου μας London Opportunity Real Estate Fund, το οποίο θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος του έτους, για να επωφεληθεί από τις τρέχουσες επενδυτικές ευκαιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της ομάδας διαχείρισης ακινήτων στο Λονδίνο μας εξασφαλίζει τα εχέγγυα για τις σωστές επιλογές ακινήτων και τη δημιουργία υπεραξιών για αυτές τις επενδύσεις. Οι αποδόσεις των επενδύσεων που διαχειρίζεται η ομάδα αυτή έχουν πιστοποιηθεί από την Morgan Stanley Capital Index (MSCI) ως μέση καθαρή απόδοση 11,1% ετησίως για τους επενδυτές μας τα τελευταία 9 χρόνια. 
  
Οι τρέχουσες επενδυτικές συνθήκες με την αστάθεια στις αγορές των μετοχών και ομολόγων και τις χαμηλές αποδόσεις των τραπεζικών καταθέσεων καθιστούν τις επενδύσεις του Λονδίνου σε ακίνητα και πιστωτικές επενδύσεις στις οποίες ειδικεύεται η Consulco, πολύ ελκυστικές για επενδυτές σε όλο τον κόσμο. Η Consulco χρησιμοποιεί αυτήν την ευκαιρία για να δημιουργήσει πολλές νέες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες παροχής συμβουλών και διαχείρισης επενδύσεων στην Κίνα, τη Ρωσία και τον Αραβικό Κόλπο για τη διανομή των επενδυτικών προϊόντων της Consulco προς τους πελάτες τους. Αυτές οι νέες συνεργασίες, θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη μακροπρόθεσμη επέκταση της Consulco στις νέες αυτές αγορές.
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett