Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η AstroBank παρουσιάζει το διεθνές συνέδριο Cyprus Investors Show - Wealth Management

Η AstroBank παρουσιάζει το διεθνές συνέδριο Cyprus Investors Show - Wealth Management, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, στις 14:00, με τη συμμετοχή παγκοσμίου φήμης ομιλητών από το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο και την Κύπρο.

Το Συνέδριο Cyprus Investors Show - Wealth Management, διοργανώνεται από την IMH και αφορά μη θεσμικούς επενδυτές, μικρούς ιδιώτες επενδυτές με καταθέσεις από 100,000, οικογενειακές επιχειρήσεις, διευθύνοντες συμβούλους και άλλα ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων. Ενδιαφέρει, επίσης, διαχειριστές περιουσιών και περιουσιακών στοιχείων, συμβούλους επενδύσεων, συνέταιρους και άλλα ανώτερα στελέχη λογιστικών και δικηγορικών γραφείων, ανώτερα στελέχη από τραπεζικούς και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς κ.λπ.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να παρουσιάσει με απλό και περιεκτικό τρόπο όλο το φάσμα των επενδυτικών επιλογών και τις αναμενόμενες επιδόσεις. Προς αυτή την κατεύθυνση θα δοθεί έμφαση στους κινδύνους και τα ρίσκα που συνοδεύουν τις επενδύσεις σε αυτή τη νέα εποχή που εισέρχεται η παγκόσμια η οικονομία. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα γίνει, μεταξύ άλλων, παρουσίαση των προβλέψεων για την παγκόσμια και την κυπριακή οικονομία για την επόμενη πενταετία.

Ομιλήτρια και συντονίστρια του συνεδρίου θα είναι η επικεφαλής της Υπηρεσίας Private Banking της AstroBank, κ. Χάρις Κυνηγού. Θα μιλήσει, επίσης, ο Δρ Shadi Karam, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ανεξάρτητος διοικητικός σύμβουλος της AstroBank.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την δήλωση συμμετοχής στο https://bit.ly/2ZfEJrB. Περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/2GGgOv2

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη