Ε&Γ Οικονομίδης ΔΕΠΕ: Με ανανεωμένη εταιρική επικοινωνιακή ταυτότητα

Η Ε&Γ Οικονομίδης ΔΕΠΕ (www.economideslegal.com), μια δυναμική, καινοτόμος και ταχέως αναπτυσσόμενη δικηγορική εταιρεία, παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη επικοινωνιακή της ταυτότητα για να υποστηρίξει την εξέλιξη της σε μια κορυφαία νομική εταιρεία παροχής υπηρεσιών.

Το rebranding περιλαμβάνει επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της εταιρείας, του λογότυπου και των επικοινωνιακών στοιχείων της. Τα νέα εμπορικά στοιχεία της Οικονομίδης ΔΕΠΕ απεικονίζουν την ανάπτυξη της εταιρείας σε μια ηγετική, σύγχρονη, αξιόπιστη, εξειδικευμένη και με επιχειρηματική αριστεία εταιρεία.

Η νέα ιστοσελίδα προσφέρει μια δυναμική και ελκυστική σχεδίαση, φιλική προς τον χρήστη με εύχρηστη πλοήγηση η οποία είναι συμβατή για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Η πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες, την ομάδα, τις τρέχουσες ειδήσεις και την εταιρεία είναι εύκολη και γρήγορη. Η ιστοσελίδα διαθέτει επίσης ένα άμεσα διαθέσιμο κέντρο γνώσης και επίκαιρα ενημερωτικά δελτία, αναφορές, άρθρα και άλλα στατιστικά στοιχεία, που καλύπτουν διάφορες θεματολογίες.

Ο Γιώργος Οικονομίδης, Συνέταιρος στην Οικονομίδης ΔΕΠΕ σχολίασε: «Μετά από μερικά χρόνια συναρπαστικής πορείας ανάπτυξης, γνώσης και τεχνογνωσίας, αποφασίσαμε να ανανεώσουμε την επικοινωνιακή μας ταυτότητα για να αντικατοπτρίζει καλύτερα το ποιοι είμαστε και όλα όσα έχουμε να προσφέρουμε. Η ανανεωμένη μας επικοινωνιακή ταυτότητα αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες μας και δείχνει πώς η εταιρεία εξελίχθηκε σε ένα δυναμικό, μοντέρνο αλλά και έμπειρο νομικό οίκο πλήρους παροχής υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια».

Δειτε Επισης

Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
Altius Insurance: Στηρίζει τη σύνοδο του πρώτου επιστημονικού συνεδρίου νοσηλευτικής και μαιευτικής
Πλοήγηση στη νέα κανονικότητα: Το μέλλον των επαγγελματικών υπηρεσιών για ιδιώτες
RSM: Παγκόσμια στρατηγική 2030–RSM Cyprus: Ανάπτυξη, καινοτομία & επιτυχία πελατών(vid)
H ORB φέρνει ένα 3D Jeep® Wrangler από τις χιονισμένες πλαγιές, κατευθείαν στο κέντρο της Λευκωσίας (vid)
Στη δύναμη της ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Οργανισμών Δημοσίων Επιβατικών Μεταφορών
Η Golden Gallery by Kapatays παρουσιάζει για 15η χρονιά το Art Deal by Kapatays
Έμφυλος προϋπολογισμός, ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης
Το Needle 2024 συνεχίζει με την σειρά παράλληλων δράσεων: Needle & Thread Talks