Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Gan Direct: Δωρεές σε φιλανθρωπικούς σκοπούς με την εξαργύρωση βαθμών

Την επιλογή να εξαργυρώνουν βαθμούς ενισχύοντας φιλανθρωπικά ιδρύματα και σωματεία προσφέρει Gan Direct στα μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης. Μια σημαντική κίνηση με κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς με την ευγενική συνδρομή τους οι βαθμοί μετατρέπονται σε έμπρακτη βοήθεια σε ευπαθείς κατηγορίες συνανθρώπων μας.

Η εξαργύρωση με τη μορφή δωρεάς γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα από το www.gandirect.com. Κάθε ενδιαφερόμενος ορίζει το ύψος των βαθμών που θα χαρίσει, καθώς και τον σκοπό που επιθυμεί να ενισχύσει. Αντίστοιχα η Gan Direct αποδίδει το ποσό που αντιστοιχεί στην έκπτωση που θα λάμβανε το μέλος στην επόμενη συναλλαγή του και το ίδρυμα του στέλνει απόδειξη για τη δωρεά του.

O κατάλογος των κοινωνικών δραστηριοτήτων της Gan Direct περιλαμβάνει τους ακόλουθους σκοπούς:

1. Σύνδεσμος Καρδιοπαθών: Ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1983. Σκοποί του η προστασία και ευημερία των καρδιοπαθών, η σταθερή βελτίωση της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης και η συστηματική διαφώτιση του κοινού με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιοπαθειών.

2. ΠΑΣΥΚΑΦ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων): εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός, φιλανθρωπικός Οργανισμός που προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο, καθώς και προγράμματα πρόληψης υποστηρίζοντας τις ανάγκες περισσότερων από 7.000 συμπολιτών μας.

3.  Καραϊσκάκειο Ίδρυμα: είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αρχικά συστάθηκε με κύριο στόχο την οργάνωση  και διαχείριση ενός Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών. Σήμερα, θέτοντας ένα δυναμικό όραμα «για ένα κόσμο χωρίς  λευχαιμία», συνδυάζει  τον εθελοντισμό και την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά και άμεσα, τις ανάγκες των ασθενών με αιματολογικές κακοήθειες.

Όπως τονίζει ο Γιώργος Νικολαϊδης, CEO της Gan Direct: “Στη συγκυρία που ζούμε , η προσφοράς στον συνάνθρωπο αποκτά όλα και μεγαλύτερη σημασία. Το Πρόγραμμα που δημιουργήσαμε είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλή επιβράβευση των πιστών πελατών μας. Είναι μια πλατφόρμα όπου άνθρωποι με κοινή φιλοσοφία αξιοποιούν μοναδικά προνόμια και ωφελήματα. Είτε προς όφελός τους ή προς την ενίσχυση συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη υποστήριξης. Έχουμε πίστη στους πελάτες μας και προσπαθούμε καθημερινά να δημιουργούμε τις συνθήκες που θα διευκολύνουν την πραγματοποίηση των θέλω τους.”

Περισσότερες πληροφορίες στο 800 510 15 και στο www.gandirect.com

 

Δειτε Επισης

Nicosia Economic Congress: Ο λόγος στους επιχειρηματικούς ηγέτες
Δωρεάν υπηρεσίες και μειωμένες χρεώσεις από την Ελληνική Τράπεζα για τους πελάτες της
2η Επιστημονική Ημερίδα «Κουβεντιάζοντας με απλά λόγια για τον καρκίνο του προστάτη»
2η Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία Kition Ocean Holdings στο Λιμάνι Λάρνακας
Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)