CM Dragon Land Ltd: Πρωτοπόρος στην καλλιέργεια dragon fruit

Ο θεσμός του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας της ΟΕΒ αποτελεί την ανώτατη διάκριση στην Κύπρο για τις πιο καινοτόμες και επιτυχώς εφαρμοσμένες πρακτικές και ενέργειες σε κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Στηρίζεται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας. 
 
Το βραβείο καινοτομίας της ΟΕΒ 2019 στην κατηγορία «Πρωτογενής Τομέας» απονεμήθηκε στην CM Dragon Land Ltd και αφορά την κατασκευή πρότυπης δικτυοκηπιακής μονάδας καλλιέργειας dragon fruit στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου στη Λεμεσό.
 
Ο Χρίστος Μανώλη, Διευθυντής της CM Dragon Land Ltd, αναφέρει στην κάμερα του InBusinessNews τα οφέλη που αποκόμισε η εταιρεία από την βράβευση της στα βραβεία καινοτομίας ΟΕΒ 2019.
 
«Η βράβευση μας με το κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας προσφέρει στους πελάτες μας σιγουριά ότι το προϊόν που αγοράζουν είναι εξαιρετικής ποιότητας, ενώ η εταιρεία μας αναγνωρίζεται ως πρωτοπόρος στον τομέα της με αποτέλεσμα να γίνεται ευκολότερη η σύναψη νέων επιχειρηματικών συνεργασιών.»
 


Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η 11η Σεπτεμβρίου 2020.

Αιτήσεις συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.innovationaward.oeb.org.cy, στα κεντρικά γραφεία της ΟΕΒ στη Γωνία Λεωφ. Ακροπόλεως & Οδός Γλαύκου 2, 2000 Στρόβολος (τηλ. 22665102) ή στο γραφείο ΟΕΒ Λεμεσού – Πάφου, Οδός Αλεξάνδρειας 13, 3013 Λεμεσός (τηλ. 25313305).

Οργανωτής: Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ)
Υποστηρικτές: Κυπριακή Δημοκρατία, Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο