Αυτό το καλοκαίρι κέρδισε χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας

Έχεις κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας; Αν ναι, τότε όπως και να το δεις κερδίζεις!

Αυτό το καλοκαίρι, για 6 βδομάδες, 60 τυχεροί θα διεκδικήσουν 60.000 ευρώ. Πληρώνοντας με τις κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας, οι κάτοχοι καρτών θα μπουν σε κλήρωση και 60 τυχεροί θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Επιπλέον, όσοι έχουν κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας και δεν την έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ ως τώρα, χρησιμοποιώντας την κατά τη διάρκεια αυτών των 6 εβδομάδων θα μπουν αυτόματα σε ξεχωριστή κλήρωση όπου 20 τυχεροί θα μοιραστούν ακόμα 10.000, δηλαδή θα διεκδικήσουν ακόμα 500 ευρώ ο καθένας.  

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 29/07/20 - 08/09/20. Σε αυτές τις 6 εβδομάδες κάθε συναλλαγή με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας θα ισούται με μία συμμετοχή στην κλήρωση. Στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας, των οποίων οι κάτοχοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, ενώ συναλλαγή θεωρείται η χρήση της κάρτας σε φυσικά ή ηλεκτρονικά εμπορικά καταστήματα και όχι οι συναλλαγές σε ΑΤΜ ή τραπεζικά καταστήματα.

Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν με ένα απλό τηλεφώνημα στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών να αποκτήσουν χρεωστική κάρτα, εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού τους.

Οι χρεωστικές κάρτες συνδέονται με έναν ή περισσότερους από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πελάτη, ο οποίος μπορεί πλέον να πραγματοποιεί τις συναλλαγές του γρήγορα και ανέπαφα. Μεταξύ άλλων, ο πελάτης έχει πλέον στη διάθεσή του ένα ευρύ δίκτυο ΑΤΜ σε όλη την Κύπρο, καθώς και τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ανέπαφες συναλλαγές έως €50, χωρίς να πληκτρολογεί το PIN του. Επιπλέον, μέσω των ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας, οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν τις πλείστες από τις βασικές τραπεζικές συναλλαγές που θα διενεργούσαν σε οποιοδήποτε κατάστημα όπως για παράδειγμα ανάληψη/κατάθεση μετρητών, κατάθεση επιταγών, χωρίς ταλαιπωρία και οποιαδήποτε ώρα τους βολεύει.
 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά