Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Gan Direct: Aκόμα περισσότερα προνόμια για τους πελάτες της

To Πρόγραμμα που σχεδίασε και παρουσίασε η Gan Direct ενισχύεται συστηματικά με έμφαση στην ευκολία απόκτησης βαθμών, την ευελιξία και παροχές που διευκολύνουν την καθημερινότητα των μελών μέσα από εκπτώσεις, προσφορές μοναδικά προνόμια και ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών.
 
Πρόσφατο παράδειγμα, η απόφαση της εταιρείας να χαρίσει για τα 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας της, 1.000 βαθμούς σε περισσότερους από 188.000 οδηγούς μέσα από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης. Σε ένδειξη αναγνώρισης της εμπιστοσύνης τους όλα αυτά τα χρόνια, η Gan Direct πρωτοτυπεί και πάλι δίνοντας τη δυνατότητα απόκτησης και αξιοποίησης των βαθμών σε όλους τους ασφαλισμένους της, ενεργούς και μη, ή ακόμα και όσους κατά καιρούς έχουν απευθυνθεί σε αυτή για προσφορά, χωρίς να έχουν προχωρήσει σε σύναψη συμβολαίου.
Και όχι μόνο! Τα μέλη του Προγράμματος μπορούν να συστήνουν και τους δικούς τους ανθρώπους, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να κερδίσουν τους 1000 βαθμούς προς αξιοποίηση, ενώ οι ίδιοι εξασφαλίζουν επιπλέον βαθμούς για τις επόμενες τους συναλλαγές.
 
Πρόκειται για κινήσεις αυξημένης σημασίας σε μια εποχή που κάθε ευρώ μετράει, καθώς οι βαθμοί αθροίζονται και εξαργυρώνονται ανά πάσα στιγμή υπό τη μορφή έκπτωσης με αγορές προϊόντων της Gan Direct που θα γίνουν διαδικτυακά (πχ. ανανέωση συμβολαίου, νέο συμβόλαιο, αναβάθμιση συμβολαίου, ενοποίηση συμβολαίων). Και πάντα σε συνδυασμό με τα μοναδικά προνόμια και παροχές που προσφέρει η εταιρεία με την καλύτερη πρόταση της αγορά σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτησης.
Το Πρόγραμμα ενισχύει ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στο οποίο μετέχουν περισσότεροι από 100 επιλεγμένοι επαγγελματίες της αγοράς. Έτσι, τα μέλη επωφελούνται από εκπτώσεις και ειδικές τιμές σε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων υγείας, περιουσίας και αυτοκινήτου που παρέχονται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρείας σε όλη τη χώρα.
Σύντομα η Gan Direct πρόκειται να προβεί σε επιπλέον ενέργειες και συνεργασίες που θα ενισχύσουν την εμπειρία εξυπηρέτησης και επιβράβευσης προς όφελος των ασφαλισμένων της. Το μόνο που χρειάζεται είναι η ενεργοποίηση ή επανενεργοποίηση του ηλεκτρονικού λογαριασμού και κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί αυτόματα να γίνει μέλος του Προγράμματος.
Όπως τονίζει ο Γιώργος Νικολαϊδης, CEO της Gan Direct: «Σχεδιάσαμε το πρόγραμμα επιβράβευσης με ξεκάθαρο προσανατολισμό να δημιουργήσουμε πραγματική αξία για τους πελάτες μας και να ενισχύσουμε συνολικά τη θετική εμπειρία τους. Η επέτειος των 25 χρόνων αποτέλεσε το καλύτερο έναυσμα για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους με τρόπο που απαντά στις σύγχρονες ανάγκες τους και όχι με πρόσκαιρες κινήσεις εντυπωσιασμού. Με αυτή τη φιλοσοφία και σεβόμενοι το κάθε ευρώ προχωρούμε σε μία άκρως ανταγωνιστική αγορά βλέπουμε οτι οι πελάτες το εκτιμούν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται πολύτιμα αγαθά τους όπως η υγεία, η περιουσία και το αυτοκίνητο. Συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά και με ακόμα περισσότερα προνόμια”.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο 800 510 15 ή στο www.gandirect.com.

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ