Νέο deal Χαραλαμπίδης Κρίστης με Δημητριάδη!

Δελτίο Τύπου  15/07/2020 18:35
Νέο deal Χαραλαμπίδης Κρίστης με Δημητριάδη!

Νέο deal Χαραλαμπίδης Κρίστης με Δημητριάδη!

Δελτίο Τύπου  15/07/2020 18:35
Σε συνέχεια της πολύχρονης συνεργασίας του Ομίλου Δημητριάδη με την μεγαλύτερη  και μακροβιότερη  γαλακτοβιομηχανία  της Κύπρου Χαραλαμπίδης Κρίστης, για την  παροχή υπηρεσιών και προμήθεια εξοπλισμού στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, η Χαραλαμπίδης Κρίστης εμπιστεύεται για ακόμα μια φορά την Demetriades Handling Ltd με καινούργιο  deal!

RELATED ARTICLES


 
Η καινούργια συνεργασία περιλαμβάνει σχεδιασμό και προμήθεια  ραφιών αποθήκης στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της Χαραλαμπίδης Κρίστης  και προμήθεια με σχέδιο μακρόχρονης ενοικίασης και συντήρησης 15 καινούργιων με προηγμένη τεχνολογία  περονοφόρων οχημάτων Linde, ο οποίος θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης των ανυψωτικών μηχανημάτων. 
 
Η επιλογή του συγκεκριμένου σχεδίου ενοικίασης έγινε με γνώμονα την μηδενική αρχική επένδυση από μέρους της Χαραλαμπίδης Κρίστης  και την ενσωματωμένη στο μηνιαίο κόστος της συντήρηση, εξασφαλίζοντας έτσι απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς να αντλήσει πόρους από το κεφάλαιο της.
 
Να ευχαριστήσουμε την Χαραλαμπίδης Κρίστης  για την εμπιστοσύνη που συνεχίζει να δείχνει στην Demetriades Handling και να εγγυηθούμε την στήριξη και την  βέλτιστη συνεργασία μας!
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας