Ο δρόμος προς την εφαρμογή της τεχνολογίας Cloud

InBusinessNews  15/07/2020 11:25
Ο δρόμος προς την εφαρμογή της τεχνολογίας Cloud

Ο δρόμος προς την εφαρμογή της τεχνολογίας Cloud

InBusinessNews  15/07/2020 11:25
Μην χάσετε το Digital Transformation Revolution Conference, που παρουσιάζει η ΙΜΗ, την Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, μεταξύ των ωρών 12.00 και 14.00.

RELATED ARTICLES


Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά, καταξιωμένοι ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις που παρατηρούνται σε παγκόσμιο επίπεδο και θα προωθήσουν λύσεις με τις οποίες οι κυπριακές επιχειρήσεις μπορούν, όχι μόνο να ενταχθούν, αλλά και να ξεχωρίσουν στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα.
 
Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές θα βρίσκεται και ο Marius Zaharia, Azure Tech Lead, της Société Générale Γαλλίας, ο οποίος θα μας μιλήσει για τα στάδια από τα οποία πέρασε μια ιστορική εταιρεία, όπως είναι η Société Générale, στον δρόμο προς την εφαρμογή της τεχνολογίας Cloud. Μέσα από την παρουσίασή του, ο Marius Zaharia θα μας αποκαλύψει μερικές από τις προκλήσεις που έχουν αντιμετωπίσει και τις λύσεις που έχουν εφαρμόσει, ώστε να πετύχει μια από τις πιο σημαντικές δημόσιες εταιρείες της Γαλλίας στο σύννεφο Azure.
 
Έχοντας ένα μικτό υπόβαθρο προγραμματιστή και επαγγελματία πληροφορικής, o Marius Zaharia εργάζεται ως Azure / Cloud Tech Lead στη Société Générale, μία από τις κορυφαίες γαλλικές τραπεζικές και χρηματοοικονομικές εταιρείες. Ως Azure MVP, o Marius συνεργάζεται στενά με τις ομάδες προϊόντων της Microsoft για την παροχή σχολίων και πληροφοριών σχετικά με διάφορες υπηρεσίες και τεχνολογίες Azure. Είναι παθιασμένο και ενεργό μέλος της γαλλικής κοινότητας Azure και διοργανωτής εκδηλώσεων που σχετίζονται με το Cloud.
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τους ομιλητές του φετινού Συνεδρίου, πατήστε εδώ.
 
Το Συνέδριο, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει 400+ επαγγελματίες, απευθύνεται  σε όλους τους Κύπριους επιχειρηματίες όλων των μεγεθών εταιρειών και απ’ όλους τους τομείς της οικονομίας.
 
Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι χωρίς κόστος, ωστόσο η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη. Για online εγγραφές, πατήστε εδώ.
Οργανωτής: IMH
Partners: Τράπεζα Κύπρου, Cablenet, Infocredit Group Ltd και NexTech Cyprus
Supporters: ΟΕΒ και Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Με τη στήριξη: British High Commission, Cyprus Computer Society (CCS), CITEA και Invest Cyprus
Coffee Sponsor: Gloria Jean’s Coffees
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλ.: 22505555 │ φαξ: 22679820 │ ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας