KRYPTO: Πρωτοβουλία «Ασφαλής Επιστροφής στην Εργασία»

Μετά την παγκόσμια δοκιμασία της πανδημίας COVID-19 που έπληξε σημαντικά κάθε χώρα, τόσο στον τομέα της υγείας όσο και στον οικονομικό, οδηγώντας σε καραντίνα και αναστολή της λειτουργίας των περισσοτέρων χώρων εργασίας, οι αγορές επιτέλους ξεκινούν και πάλι να ανοίγουν με σταδιακά, προσεκτικά βήματα. 

Ο κίνδυνος του COVID-19 όμως ακόμα ελλοχεύει, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη τόσο των επιχειρήσεων όσο και του αγοραστικού κοινού να απολαμβάνει την καλύτερη δυνατή προστασία από κάθε σχετική επικινδυνότητα.

Πάντα παρόντες και πρωτοπόροι στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ασφάλειας της εργασιακής καθημερινότητας, η KRYPTO προχώρησε στην Πρωτοβουλία «Ασφαλής Επιστροφής στην Εργασία», με σκοπό να στηρίξει αυτή την επιστροφή στην εργασιακή κανονικότητα προσφέροντας την πληρέστερη, την πιο σύγχρονη και την πιο καθολική δυνατή ασφάλεια σε εργαζόμενους και επαγγελματίες. 

Επειδή λοιπόν στην μάχη κατά του κορονοϊού η πρόληψη και ο έγκαιρος εντοπισμός επικινδυνότητας είναι η μόνη ασφαλής στρατηγική προστασίας, η KRYPTO τώρα διαθέτει τα πλέον σύγχρονα συστήματα θερμικής ανίχνευσης για κάθε είδους επαγγελματικό χώρο, ιδιωτικό και δημόσιο, μεγάλο ή μικρό.


Σύστημα Αναγνώρισης Προσώπου με Ενσωματωμένη Ψηφιακή Μονάδα Θερμικής Ανίχνευσης Uniview OET-213H-BTS1

Για τους επαγγελματικούς χώρους όπου ούτως ή άλλως ο έλεγχος πρόσβασης είναι απαραίτητος, το υπερσύγχρονο αυτό σύστημα αναγνώρισης προσώπου ακριβείας μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα και ως σύστημα θερμικής ανίχνευσης με ακρίβεια μέτρησης θερμοκρασίας 0.1℃. 

Η θερμική μέτρηση γίνεται εντελώς ανέπαφα, με δυνατότητα ρύθμισης για τα κριτήρια πρόσβασης του προσωπικού όσον αφορά την θερμοκρασία αλλά και την φυσιογνωμία χάρη στη βάση δεδομένων που διαθέτει με δυνατότητα έως 6 φωτογραφίες ανά εργαζόμενο. 

Η αναγνώριση προσώπου και η θερμική μέτρηση γίνονται άμεσα με χρόνο ανταπόκρισης κάτω των .2 sec. 

Το σύστημα συνοδεύεται από λογισμικό whitelist για πρόσωπα και υποστήριξη επικύρωσης ταυτότητας μέσω κωδικού, κάρτας και κωδικού QR για πρόσβαση στον εργασιακό χώρο.

Σύστημα Θερμικής Ανίχνευσης Uniview (CW180)

Σε μεγάλους δημόσιους ή ιδιωτικούς εργασιακούς χώρους, το σύστημα θερμικής ανίχνευσης Uniview CW 180 είναι ιδανικό καθώς παρέχει ταχύρρυθμο έλεγχο θερμοκρασίας εντελώς ανέπαφα, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο διασταυρούμενων μολύνσεων. 

Η μέτρηση θερμοκρασίας είναι ακριβείας, ενώ ο τρόπος χρήσης προβάλλεται συνεχώς σε ειδική οθόνη κάνοντας τη διαδικασία εύκολη και εύχρηστη. 

Σε περίπτωση εντοπισμού ατόμου με μη φυσιολογική θερμοκρασία, υπάρχει ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο με φωτογράφιση του ατόμου και υποστήριξη επικοινωνίας μέσω μικροφώνου, ενώ παρέχονται και στατιστικά δεδομένα σε καθημερινή βάση. 

Μετρητής Θερμότητας Σώματος σε Ανεξάρτητη Βάση Ρυθμιζόμενου Ύψους Uniview OTC-513

Ιδανικό για πολυπληθείς χώρους εργασίας όπως σχολεία, γραφεία, σταθμούς, κλπ., ο μετρητής θερμότητας σώματος Uniview κάνει θερμικές μετρήσεις εντελώς ανέπαφα και σε πραγματικό χρόνο, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο διασταυρούμενων μολύνσεων. 

Είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες ηχητικής ειδοποίησης σε περίπτωση μέτρησης μη φυσιολογικής θερμοκρασίας και διαθέτει ανεξάρτητη βάση στήριξης που μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο διαφορετικά ύψη. 

Η μέτρηση θερμοκρασίας είναι ακριβείας, με ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και με απόκλιση μέτρησης μικρότερη των 0.03 ℃. Η μέτρηση πραγματοποιείται μέσω του καρπού με απαιτούμενη απόσταση από 1 έως 4 εκατοστά και εμφανίζεται σε ειδική οθόνη LCD. 

Με τα τρία νέα συστήματα ανέπαφης θερμικής ανίχνευσης της KRYPTO (Heat Tracker Solutions) οι επαγγελματίες θα είναι σε θέση να εγγυηθούν την μέγιστη δυνατή προστασία μέσω ανίχνευσης και πρόληψης στο εργασιακό τους χώρο, προασπίζοντας την φυσική αλλά και πνευματική ηρεμία του προσωπικού και των πελατών τους καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους σε αυτόν.

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»