Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Διάκριση της Action Global Communications στην Ελλάδα

H Action Global Communications διακρίθηκε στην κατηγορία «Σχέσεις με τα ΜΜΕ» στο πλαίσιο των φετινών θεσμικών βραβείων Δημοσίων Σχέσεων, Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA) 2020, που διοργανώνει ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Η διάκριση αφορούσε τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό και την επιτυχημένη υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής για την επέτειο των 15 χρόνων της Γέφυρας «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ» στην Ελλάδα.
 
Η κριτική επιτροπή των βραβείων CAEA αναγνώρισε την άριστη διαχείριση των σχέσεων με τα ΜΜΕ που εξασφάλισε η Action Global Communications στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος επικοινωνίας και δημοσιότητας για τον εορτασμό των 15 ετών λειτουργίας της Γέφυρας, προσφέροντας στον πελάτη μια στοχευμένη παρουσίαση στο σύνολο των ΜΜΕ. Το επικοινωνιακό πλάνο επικεντρώθηκε στην ανάδειξη της Γέφυρας ως ένα Εθνικό και εμβληματικό έργο που αφορά όλους τους Έλληνες και όχι μόνο τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
 
Καταλυτική, για την απονομή της διάκρισης, υπήρξε η άριστη διοργάνωση δημοσιογραφικού ταξιδιού στην περιοχή του Ρίου, με συμμετοχή 30 δημοσιογράφων από την Αθήνα, στη διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκαν η καμπάνια για τα 15 χρόνια της Γέφυρας, καθώς και το νέο της λογότυπο. Πέραν από το ταξίδι και για να ενισχύσει περαιτέρω τα αποτελέσματα για την Γέφυρα, η ομάδα της Action Global Communications συνεργάστηκε με τον δημοφιλή travel vlogger, Ευτύχη Μπλέτσα, ο οποίος ξεναγήθηκε σε έναν από τους πυλώνες της Γέφυρας, αλλά και σε ολόκληρο το έργο και κατέγραψε αυτή την μοναδική εμπειρία σε βίντεο το οποίο μοιράστηκε στο κανάλι του στο YouTube, συγκεντρώνοντας πάνω από 130.000 views.
 
Ο Δημήτρης Ιωαννίδης, General Manager της Action Global Communications σε Κύπρο και Ελλάδα δήλωσε: «Πρόκειται για μια σημαντική και τιμητική βράβευση, καθώς μέσα από τις δράσεις που υλοποιήσαμε πετύχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα για τη δημοσιότητα του πελάτη, ενώ ταυτόχρονα καταφέραμε να φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά τη Γέφυρα “ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ” σε όλο το ελληνικό κοινό. Η βράβευση αυτή έρχεται να επισφραγίσει την ιδιαίτερα επιμελή και αδιάκοπη δουλειά της ομάδας μας στην Ελλάδα και να αναγνωρίσει για ακόμη μια φορά τα αποτελέσματα που προσφέρει στον κλάδο της στρατηγικής επικοινωνίας.»

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου