Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου με νέο υφυπουργό Ναυτιλίας

Μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, στις 10 Ιουλίου 2020, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, καλωσόρισε στα γραφεία του στη Λεμεσό, σήμερα 13 Ιουλίου 2020, το νέο Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Βασίλη Δημητριάδη, πραγματοποιώντας έτσι την πρώτη επίσημη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου με το νέο Υφυπουργό. 
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ενημέρωσε τον κ. Δημητριάδη σχετικά με τα κύρια θέματα που αφορούν τον τομέα της Ναυτιλίας και πρόσφεραν τις εισηγήσεις της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, σε θέματα του Υφυπουργείου που αφορούν την αναγκαία διάρθρωση του, καθώς επίσης, και την περαιτέρω αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών, ούτως ώστε η Κυπριακή Ναυτιλιακή Διοίκηση να καταστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική.
 
Περισσότερο τώρα, που η Ναυτιλία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις σοβαρές επιπτώσεις της πανδημίας και να διατηρήσει τη βιωσιμότητά της, κρίνεται απαραίτητο να συνεχιστεί το σημαντικό έργο που έχει γίνει από την σύστασή του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, το 2018, αναβαθμίζοντας περαιτέρω την εικόνα της Κύπρου ως ένα από τα σημαντικότερα και ολοκληρωμένα Διεθνή Ναυτιλιακά Κέντρα.
 

 
Τέλος, το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο εξέφρασε τις θερμές του ευχές για κάθε επιτυχία στον κ. Δημητριάδη και την ένθερμη πρόθεσή του να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ήδη στενή συνεργασία με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, στοχεύοντας για ακόμη πιο θετικά αποτελέσματα.

Δειτε Επισης

Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»