SAVE THE DATE: 6th International Compliance Forum

Η ΙΜΗ ανακοινώνει τη διοργάνωση του «6th International Compliance Forum» στις 24-25 Σεπτεμβρίου 2020. Όπως κάθε χρόνο, σκοπός του φόρουμ είναι η έγκαιρη κι έγκυρη ενημέρωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της κανονιστικής συμμόρφωσης προς όλα τα συναφή επαγγελματικά στελέχη στην Κύπρο και το εξωτερικό.
 
Ολοένα και περισσότεροι έλεγχοι πραγματοποιούνται από τους σχετικούς Φορείς και το ρυθμιστικό πλαίσιο συνεχώς εξελίσσεται, γεγονός που υποδηλώνει ότι η αποτελεσματική λειτουργία κανονιστικής συμμόρφωσης έχει καταστεί πλέον άμεσα αναγκαία. Οι επαγγελματίες κανονιστικής συμμόρφωσης λοιπόν πρέπει να είναι σε θέση να προβλέπουν τις πιθανές αλλαγές. Παρομοίως, πρέπει να είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι ώστε να ανταποκρίνονται καίρια κι αποτελεσματικά στις προκλήσεις του κλάδου, αξιοποιώντας σωστά τις δυνατότητες της λειτουργίας κανονιστικής συμμόρφωσης, προσδίδοντας τελικά επιπρόσθετη αξία στις επιχειρήσεις τους.
 
Το φετινό «International Compliance Forum» θα φιλοξενήσει διακεκριμένους ομιλητές από το εξωτερικό, οι οποίοι θα συζητήσουν τις εξελίξεις που αφορούν την λειτουργία κανονιστικής συμμόρφωσης. Στο τραπέζι θα τεθούν, επίσης, τρόποι με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν τη λειτουργία της κανονιστικής συμμόρφωσης ώστε να ευημερήσουν και να προοδεύσουν ορθά, παρέχοντας συνάμα στις εταιρείες τους το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζονται.
 
Το φόρουμ θα διεξαχθεί στην Αγγλική. Ολοκληρωμένη συμμετοχή αναλογεί σε 5 μονάδες Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD units). Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του φόρουμ, κάντε κλικ εδώ.
 
Το φόρουμ απευθύνεται σε επαγγελματίες και πιο συγκεκριμένα, σε ανώτερα στελέχη από τον ευρύτερο τομέα Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Συγκεκριμένα, το φόρουμ θα παρακολουθήσουν στελέχη από: τραπεζικές, ασφαλιστικές, φοροτεχνικές, χρηματοπιστωτικές, καταπιστευματικές, λογιστικές, ελεγκτικές και νομικές εταιρείες, όπως και εμπλεκόμενους ρυθμιστικούς Φορείς. Επίσης, το φόρουμ θα φιλοξενήσει εμπειρογνώμονες και σύμβουλους σε θέματα διασφάλισης ποιότητας, διαχείρισης κεφαλαίων, κτλ..
 
Το φόρουμ θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ. Τα μέλη των οργανισμών που στηρίζουν το φόρουμ, δικαιούνται 10% έκπτωση.
 
Οργανωτής: IMH
Σε Συνεργασία με: International Compliance Association
Με τη Στήριξη: ACCA
Endorsed by: Invest Cyprus
Media Partner: Global Legal Network
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την IMH:
Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας