Διευθυντικά στελέχη ΜμΕ συζητούν για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας

InBusinessNews  10/07/2020 08:05
Διευθυντικά στελέχη ΜμΕ συζητούν για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας

Διευθυντικά στελέχη ΜμΕ συζητούν για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας

InBusinessNews  10/07/2020 08:05
Η πρώτη διαδικτυακή συγκέντρωση των διευθυντικών στελεχών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κύπρου στο Παγκύπριο Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 13 Ιουλίου 2020, στις 16:00 μ.μ..
 
Το Συνέδριο επιχειρεί να προβεί σε μια πρώτη στο είδος της ανάγνωση των οικονομικών συνεπειών του κορωνοϊού στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, περιγράφοντας τις οικονομικές συνθήκες εντός των οποίων καλούνται να λειτουργήσουν σήμερα και θέτοντας επί τάπητος τρόπους διασφάλισης, σε πρώτο στάδιο της βιωσιμότητάς τους και σε δεύτερο, της σταδιακής επιστροφής τους σε τροχιά ανάπτυξης και κερδοφορίας.
 
Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων με διαφορετικές οικονομικές δραστηριότητες, έτσι ώστε να παρουσιαστεί μια ολοκληρωμένη εικόνα της σημερινής πραγματικότητας και να γίνει ανταλλαγή διαφόρων απόψεων. Παρουσιάσεις θα κάνουν: ο Νίκος Μεσολογγίτης, Ιδρυτής της OJO Sunglasses, ο Ντίνος Κάκκουρας, Διευθύνων Σύμβουλος του Top Kinisis Travel, ο Χρίστος Χριστούδιας, Διευθύνων Σύμβουλος της Christoudias Logistics και ο Στυλιανός Χριστοφόρου, Managing Partner της Stylianos N. Christoforou & Co. LLC.
 
Στόχος της συζήτησης είναι να παρουσιαστούν οι προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιτίας της πανδημίας και ποια τα πλάνα τους για τη μετά την πανδημία εποχή. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο κύριος Χριστόφορος Αναγιωτός, Επικεφαλής Deal Advisory της KPMG Κύπρου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και άλλα ανώτερα στελέχη απ’ όλες τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κύπρου.    

Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Cyprus International Institute of Management (CIIM), Great Place to Work, Infocredit Group, KPMG Κύπρου και Τράπεζα Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας