Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Διευθυντικά στελέχη ΜμΕ συζητούν για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας

Η πρώτη διαδικτυακή συγκέντρωση των διευθυντικών στελεχών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κύπρου στο Παγκύπριο Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 13 Ιουλίου 2020, στις 16:00 μ.μ..
 
Το Συνέδριο επιχειρεί να προβεί σε μια πρώτη στο είδος της ανάγνωση των οικονομικών συνεπειών του κορωνοϊού στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, περιγράφοντας τις οικονομικές συνθήκες εντός των οποίων καλούνται να λειτουργήσουν σήμερα και θέτοντας επί τάπητος τρόπους διασφάλισης, σε πρώτο στάδιο της βιωσιμότητάς τους και σε δεύτερο, της σταδιακής επιστροφής τους σε τροχιά ανάπτυξης και κερδοφορίας.
 
Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων με διαφορετικές οικονομικές δραστηριότητες, έτσι ώστε να παρουσιαστεί μια ολοκληρωμένη εικόνα της σημερινής πραγματικότητας και να γίνει ανταλλαγή διαφόρων απόψεων. Παρουσιάσεις θα κάνουν: ο Νίκος Μεσολογγίτης, Ιδρυτής της OJO Sunglasses, ο Ντίνος Κάκκουρας, Διευθύνων Σύμβουλος του Top Kinisis Travel, ο Χρίστος Χριστούδιας, Διευθύνων Σύμβουλος της Christoudias Logistics και ο Στυλιανός Χριστοφόρου, Managing Partner της Stylianos N. Christoforou & Co. LLC.
 
Στόχος της συζήτησης είναι να παρουσιαστούν οι προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιτίας της πανδημίας και ποια τα πλάνα τους για τη μετά την πανδημία εποχή. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο κύριος Χριστόφορος Αναγιωτός, Επικεφαλής Deal Advisory της KPMG Κύπρου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και άλλα ανώτερα στελέχη απ’ όλες τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κύπρου.    

Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Cyprus International Institute of Management (CIIM), Great Place to Work, Infocredit Group, KPMG Κύπρου και Τράπεζα Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου
Όμιλος Εταιρειών UW Group: Πλέοντας προς το μέλλον
Kyriakides Mushrooms: Μια So Mush Better υποψηφιότητα στα In Business Awards
Ενδυνάμωση σχέσεων με Δήμο Τρίπολης συζήτησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου
ΓΕΡΗΕΤ: Εννέα στους δέκα πολίτες χρησιμοποιούν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα της Γυναίκας
Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού 2024: Υγεία των νεφρών για όλους