Ο ρόλος των υπηρεσιών ψηφιακής διακυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας

InBusinessNews  09/07/2020 11:00
Ο ρόλος των υπηρεσιών ψηφιακής διακυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας

Ο ρόλος των υπηρεσιών ψηφιακής διακυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας

InBusinessNews  09/07/2020 11:00
Καταξιωμένους ομιλητές από παγκόσμιες εταιρείες και οργανισμούς θα φιλοξενήσει το φετινό πολυαναμενόμενο Digital Transformation Revolution Conference, που φέρνει κοντά μας για 10η συνεχόμενη χρονιά η IMH. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, μεταξύ των ωρών 12:00 μ.μ. και 14:00 μ.μ.

RELATED ARTICLES


Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν οι τελευταίες τεχνολογικές τάσεις που παρατηρούνται σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και παραδείγματα εφαρμογής του ψηφιακού μετασχηματισμού σε επιχειρήσεις από διάφορους τομείς της οικονομίας. Επιπλέον, μέσα από τις παρουσιάσεις θα υπογραμμιστεί η αναγκαιότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο στις δημόσιες όσο και στις ιδιωτικές υπηρεσίες.
 
Η περίοδος της πανδημίας ήταν καθοριστικής σημασίας για την εμπέδωση της αξίας του ψηφιακού μετασχηματισμού. Όλες οι κυβερνήσεις κλήθηκαν να δώσουν λύσεις και να ανταπεξέλθουν άμεσα, ευρισκόμενες αντιμέτωπες με ένα πρωτόγνωρο γεγονός. Για τον ρόλο των υπηρεσιών της ψηφιακής διακυβέρνησης παγκόσμια, ως απάντηση στην πανδημία COVID-19, θα μας μιλήσουν ο Nick Kalisperas, Deputy Director και η Liz Lutgendorff, Senior Research Analyst, National, International & Research Group Government Digital Service του Ηνωμένου Βασιλείου, τους οποίους φέρνει κοντά μας η Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία Κύπρου (British High Commission Nicosia).
 
Οι κυβερνήσεις πρέπει να διαβιβάζουν κρίσιμες πληροφορίες με σαφήνεια, γρήγορα και με συνέπεια στους πολίτες, αλλά και να διασφαλίζουν ότι όλοι οι πολίτες, συμπεριλαμβανομένων των πιο ευάλωτων, έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες που χρειάζονται. Οι κυβερνήσεις αναγνωρίζουν ότι πρέπει να επενδύσουν στην οικοδόμηση των σωστών ψηφιακών θεμελίων, συστημάτων, δεξιοτήτων, υπηρεσιών και προτύπων για την επίτευξη του στόχου αυτού. Οι εκπρόσωποι, λοιπόν, του Group Government Digital Service, ο  Nick Kalisperas και η Liz Lutgendorff, θα μας εξηγήσουν πώς η τεχνογνωσία και η εμπειρία τους υποστήριξαν την απάντηση του Ηνωμένου Βασιλείου στον COVID-19.
 
Το Συνέδριο, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει 400+ επαγγελματίες, απευθύνεται  σε όλους τους Κύπριους επιχειρηματίες όλων των μεγεθών εταιρειών και απ’ όλους τους τομείς της οικονομίας.
 
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τους ομιλητές του φετινού συνεδρίου, πατήστε εδώ.
 
Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι χωρίς κόστος, ωστόσο η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη. Για online εγγραφές, πατήστε εδώ.
Οργανωτής: IMH
Partners (μέχρι σήμερα): Τράπεζα Κύπρου, Cablenet, Infocredit Group Ltd και NexTech Cyprus
Supporters (μέχρι σήμερα): ΟΕΒ και Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Με τη στήριξη: British High Commission, Cyprus Computer Society (CCS), CITEA και Invest Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλ.: 22505555 │ φαξ: 22679820 │ ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας