Ο ρόλος των υπηρεσιών ψηφιακής διακυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας

Καταξιωμένους ομιλητές από παγκόσμιες εταιρείες και οργανισμούς θα φιλοξενήσει το φετινό πολυαναμενόμενο Digital Transformation Revolution Conference, που φέρνει κοντά μας για 10η συνεχόμενη χρονιά η IMH. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, μεταξύ των ωρών 12:00 μ.μ. και 14:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν οι τελευταίες τεχνολογικές τάσεις που παρατηρούνται σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και παραδείγματα εφαρμογής του ψηφιακού μετασχηματισμού σε επιχειρήσεις από διάφορους τομείς της οικονομίας. Επιπλέον, μέσα από τις παρουσιάσεις θα υπογραμμιστεί η αναγκαιότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο στις δημόσιες όσο και στις ιδιωτικές υπηρεσίες.
 
Η περίοδος της πανδημίας ήταν καθοριστικής σημασίας για την εμπέδωση της αξίας του ψηφιακού μετασχηματισμού. Όλες οι κυβερνήσεις κλήθηκαν να δώσουν λύσεις και να ανταπεξέλθουν άμεσα, ευρισκόμενες αντιμέτωπες με ένα πρωτόγνωρο γεγονός. Για τον ρόλο των υπηρεσιών της ψηφιακής διακυβέρνησης παγκόσμια, ως απάντηση στην πανδημία COVID-19, θα μας μιλήσουν ο Nick Kalisperas, Deputy Director και η Liz Lutgendorff, Senior Research Analyst, National, International & Research Group Government Digital Service του Ηνωμένου Βασιλείου, τους οποίους φέρνει κοντά μας η Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία Κύπρου (British High Commission Nicosia).
 
Οι κυβερνήσεις πρέπει να διαβιβάζουν κρίσιμες πληροφορίες με σαφήνεια, γρήγορα και με συνέπεια στους πολίτες, αλλά και να διασφαλίζουν ότι όλοι οι πολίτες, συμπεριλαμβανομένων των πιο ευάλωτων, έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες που χρειάζονται. Οι κυβερνήσεις αναγνωρίζουν ότι πρέπει να επενδύσουν στην οικοδόμηση των σωστών ψηφιακών θεμελίων, συστημάτων, δεξιοτήτων, υπηρεσιών και προτύπων για την επίτευξη του στόχου αυτού. Οι εκπρόσωποι, λοιπόν, του Group Government Digital Service, ο  Nick Kalisperas και η Liz Lutgendorff, θα μας εξηγήσουν πώς η τεχνογνωσία και η εμπειρία τους υποστήριξαν την απάντηση του Ηνωμένου Βασιλείου στον COVID-19.
 
Το Συνέδριο, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει 400+ επαγγελματίες, απευθύνεται  σε όλους τους Κύπριους επιχειρηματίες όλων των μεγεθών εταιρειών και απ’ όλους τους τομείς της οικονομίας.
 
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τους ομιλητές του φετινού συνεδρίου, πατήστε εδώ.
 
Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι χωρίς κόστος, ωστόσο η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη. Για online εγγραφές, πατήστε εδώ.
Οργανωτής: IMH
Partners (μέχρι σήμερα): Τράπεζα Κύπρου, Cablenet, Infocredit Group Ltd και NexTech Cyprus
Supporters (μέχρι σήμερα): ΟΕΒ και Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Με τη στήριξη: British High Commission, Cyprus Computer Society (CCS), CITEA και Invest Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλ.: 22505555 │ φαξ: 22679820 │ ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης