Green Olive Films: Η Πρώτη Κυπριακή Εταιρεία Παραγωγής που Κερδίζει το Χρυσό «Βραβείο Ερμής» για Δεύτερη Συνεχή Χρονιά!

Η Green Olive Films κερδίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά το χρυσό «Βραβείο Ερμής» στον κορυφαίο θεσμό βράβευσης της ελληνικής διαφήμισης, τα Ermis Awards. Το εν λόγω βραβείο αφορά την παραγωγή της καμπάνιας της Ελληνικής Τράπεζας «Η Πίστη στη Δύναμη του Άλλου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Green Olive Films είναι η μοναδική κυπριακή εταιρία παραγωγής που βραβεύεται για 2η συνεχόμενη χρονιά με το κορυφαίο βραβείο στην κατηγορία της, στον πανελλήνιο διαγωνισμό Ermis Awards.

Η Ελληνική Τράπεζα, με τη σταθερή της εμπιστοσύνη στην Green Olive Films, γράφει ιστορία καθώς κατορθώνει να γίνει ο μόνος κύπριος διαφημιζόμενος που αποσπά δύο συνεχόμενες διακρίσεις (χρυσό) στον εν λόγω θεσμό, στην ιστορία της κυπριακής διαφήμισης,

Η Green Olive Films ανέλαβε την παραγωγή της βραβευμένης διαφημιστικής ταινίας σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία Frank & Fame, ενώ την σκηνοθεσία υπέγραψε ο Ευθύμης Kosemund Σανίδης.
Οι δύο εταιρείες είχαν βραβευτεί και πέρυσι με τον Χρυσό Ερμή για την διαφημιστική καμπάνια της Ελληνικής Τράπεζας, με τίτλο «Έχεις τη Δύναμη».

Με αφορμή τη νέα επιβράβευση, ο Διονύσιος Μαγγανής, Executive Producer της Green Olive Films Κύπρου δήλωσε: «Το δεύτερο χρυσό βραβείο αποδεικνύει περίτρανα την ικανότητα του τόπου μας να παράγει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ένα ουσιώδες μήνυμα, ένα καλά δομημένο σενάριο και μια αψεγάδιαστη εκτέλεση. Ευχαριστούμε την Ελληνική Τράπεζα για την εμπιστοσύνη της και την Frank & Fame για την άριστη συνεργασία. Οι συνεχόμενες διακρίσεις ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του σήμερα».

Η κορυφαία διάκριση έρχεται ως επιστέγασμα μιας χρονιάς που σηματοδοτεί την επέτειο των 25 χρόνων λειτουργίας της Green Olive Films. Αποτελεί επιβράβευση της συνολικής πορείας της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια και ενισχύει τη δέσμευσή της να προσφέρει στους πελάτες της παραγωγές υψηλών προδιαγραφών με δημιουργικότητα και καινοτομία.

Παρακολουθήστε το βραβευμένο διαφημιστικό εδώ:

 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας