Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

H Forte Securities στο Ηνωμένο Βασίλειο επέλεξε την πλατφόρμα Axia για τη διαχείριση επενδυτικών εργασιών και custody

H Profile Software, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ανακοινώνει νέα συνεργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο με την εταιρεία Forte Securities, Prime Broker με έδρα το Λονδίνο. Πρόκειται για νέο χρήστη της πλατφόρμας Axia, την οποία επέλεξε ώστε να επιτύχει αυτοματοποίηση εργασιών σε θέματα διαχείρισης επενδύσεων και Custody. 
 
Η Forte Securities διαθέτει μεταξύ άλλων γραφεία σε σημαντικά διεθνή χρηματοοικονομικά κέντρα όπως το Λονδίνο, το Μονακό, το Σίδνεϋ και η Γενεύη. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 ως brokerage με εξειδίκευση σε Equities, Fixed Income Bonds και Equity Derivatives. Η επιτυχία του μοντέλου διάθεσης ποιοτικών υπηρεσιών σε θεσμικούς επενδυτές, έχει ευνοήσει την βελτιστοποίηση και ταχεία επέκταση των δραστηριοτήτων της Forte Securities από την ίδρυσή της έως σήμερα. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται ταχέως, χάρη στην παρουσίαση καινοτόμων υπηρεσιών στην αγορά, που την κατατάσσουν στις κορυφαίες χρηματοοικονομικές εταιρείες της Ευρώπης. Η Forte Securities επενδύει σε καινοτόμες λύσεις υποδομών τεχνολογίας, στοχεύοντας στη διεύρυνση του κύκλου εργασιών της και την εδραίωση στιβαρών επαγγελματικών σχέσεων. Το ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που παρέχει περιλαμβάνει Prime Brokerage, Agency trading, Clearing & Settlement, σε πολλαπλά asset classes.
 
Κατόπιν διεθνούς αξιολόγησης, η εταιρεία επέλεξε την πλατφόρμα Axia ως το βασικό σύστημα για τις υπηρεσίες Custody που προσφέρει. Το Axia θα επιτρέψει στην Forte Securities να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες Custody και safe keeping, παρέχοντας υπολογισμό custody fees, αυτόματο reconciliation και παραγωγή αναφορών, ώστε να εξασφαλίζεται ακριβής τήρηση χαρτοφυλακίων και κανονιστική συμμόρφωση. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η Forte Securities θα μπορεί να παρέχει στο πελατολόγιό της, εύκολη πρόσβαση στις διεθνείς αγορές. Το Axia θα συμβάλει στη διασύνδεση των διεθνών γραφείων της εταιρείας, προσφέροντας ενοποιημένη και ολοκληρωμένη διαχείριση, μεταξύ όλων των χωρών, με γνώμονα την παροχή της βέλτιστης εμπειρίας στον πελάτη.
 
Το Axia είναι μια αξιόπιστη, βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων που εξελίσσεται συνεχώς ώστε να ανταποκρίνεται στις τάσεις της αγοράς, ενσωματώνοντας νέες λειτουργικότητες. Τα δυναμικά εργαλεία που διαθέτει επιτρέπουν προηγμένη αυτοματοποίηση και απλοποίηση διαδικασιών σε όλο το εύρος των εργασιών Investment Management.

Δειτε Επισης

Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου
Όμιλος Εταιρειών UW Group: Πλέοντας προς το μέλλον
Kyriakides Mushrooms: Μια So Mush Better υποψηφιότητα στα In Business Awards
Ενδυνάμωση σχέσεων με Δήμο Τρίπολης συζήτησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου
ΓΕΡΗΕΤ: Εννέα στους δέκα πολίτες χρησιμοποιούν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα της Γυναίκας