ΓΙΝΕ ΕΚΘΕΤΗΣ στη μεγαλύτερη εξειδικευμένη έκθεση ακινήτων στη Κύπρο!

InBusinessNews  06/07/2020 10:15
ΓΙΝΕ ΕΚΘΕΤΗΣ στη μεγαλύτερη εξειδικευμένη έκθεση ακινήτων στη Κύπρο!

ΓΙΝΕ ΕΚΘΕΤΗΣ στη μεγαλύτερη εξειδικευμένη έκθεση ακινήτων στη Κύπρο!

InBusinessNews  06/07/2020 10:15
Η Παγκύπρια Έκθεση Ακινήτων & Ανάπτυξης Γης – PROPERTY EXPO 2020 αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης σημαντικού αριθμού ενδιαφερομένων αγοραστών οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν, μέσα από την τεχνογνωσία και  την εμπειρία των εκθετών, ολοκληρωμένες λύσεις σε ό,τι αφορά: στέγη ή επένδυση, αγορά µόνιµης ή εξοχικής κατοικίας, επαγγελματικής στέγης, επένδυση στο εξωτερικό, τεμάχια γης και γενικά σε όλους τους τομείς των ακινήτων και ανάπτυξης γης.

RELATED ARTICLES


 
Η έκθεση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα για προβολή των ακινήτων που διαθέτουν στα χαρτοφυλάκια τους, να έρθουν σε επαφή με επίδοξους αγοραστές ή επενδυτές ακινήτων σε Κύπρο και εξωτερικό, ενώ θα έχουν την ευχέρεια να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις μελλοντικές τάσεις στον τομέα των ακινήτων και να δώσουν εξειδικευμένες συμβουλές που θα καλύπτουν τις ανάγκες και το lifestyle τους με την απόκτηση στέγης.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα αναδειχθούν, μεταξύ άλλων, τα οφέλη μιας επένδυσης στον τομέα και παράλληλα θα προσφέρεις στους υποψήφιους αγοραστές ειδικές ευκαιρίες και συμφέρουσες προτάσεις συνδυάζοντας ποιότητα κατασκευής και αξία επένδυσης.

Με βάση τα πιο πάνω δεδομένα, οι εκθέτες, με την συμμετοχή τους στη φετινή διοργάνωση, θα έχουν την καλύτερη ευκαιρία προβολής και προώθησης της εταιρείας και του προϊόντος τους µέσω της προσωπικής και άµεσης επαφής µε μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Η διοργανώτρια εταιρεία, ΙΜΗ, υποστηριζόμενη από ένα ευρύ πρόγραµµα προβολής και διαφήμισης, εγγυάται στοχευµένη προσέγγιση η οποία θα διασφαλίσει την παρουσία του άμεσα ενδιαφερόμενου κοινού και συνάμα την αύξηση του αριθμού επισκεπτών. Συνεπώς, η συµµετοχή των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα ακινήτων και ανάπτυξης γης στην PROPERTY EXPO  2020 αποτελεί µια win-win επιχειρηματική απόφαση.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή κάντε κλικ εδώ. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Επικοινωνία: Αντρέας Λεοντιάδης Τηλέφωνο: +35722505535 Εmail: andreas@imhbusiness.com 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας