MySeminars: 1000 Εκδηλώσεις Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή σε Σεμινάρια αυτό το Εξάμηνο

Η MySeminars έχει καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη πηγή αναζήτησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων από 60 διαφορετικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στη Κύπρο. Η δομή των κατηγοριών και των σεμιναρίων, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες αναζήτησης της πλατφόρμας της MySeminars, κάνει τη ζωή των επαγγελματιών, εύκολη γρήγορη και αποτελεσματική.

Οι 60 και πλέον εκπαιδευτικοί Οργανισμοί που εμπιστεύτηκαν τη προβολή των προγραμμάτων τους στη MySeminars είναι ο καλύτερος δείκτης ποιότητας της πλατφόρμας.

Τα στατιστικά επίσης επιβεβαιώνουν τη καθιέρωση πλέον της ιστοσελίδας ως της κορυφαίας σελίδας στη χώρα μας για τη προβολή ή ανεύρεση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανάπτυξης σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Κατά το εξάμηνο που έληξε στις 30/6/2020, η MySeminars κατέγραψε πάνω από 1200 σεμινάρια, 100,000 engagements στη σελίδα της, 1.6 εκατομμύρια εμφανίσεις σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας της, 350,000 αποστολές ενημερωτικών δελτίων. Επιπλέον έχουν καταγραφεί πάνω από 1000 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε σεμινάρια συνολικής, εν δυνάμει, αξίας €374,000.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗ MYSEMINARS ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ
 
Όλα αυτά σε ένα εξάμηνο όπου η αγορά επαγγελματικής κατάρτισης έχει υποστεί ολική ανατροπή προγράμματος και με το μισό εξάμηνο να τελούσε σε Lockdown!

Η MySeminars, έχει γίνει μάρτυρας μια τεράστιας και ιστορικής αλλαγής δεδομένων κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, έχει προσαρμόσει το πλάνο προβολών της και στήριξε την επαγγελματική κατάρτιση της χώρας με πάθος και πίστη στους πελάτες της αλλά και σε όλους τους συντελεστές της βιομηχανίας αυτής. Η MySeminars κατά τη διάρκεια του εξαμήνου έχει προχωρήσει σε αύξηση του προϋπολογισμού προβολών κατά 30% σε σχέση με τον αρχικό προϋπολογισμό του εξαμήνου με στόχο να διατηρήσει ενεργό το ενδιαφέρον των επαγγελματιών που παρέμεναν μπροστά στον υπολογιστή τους κλεισμένοι στο σπίτι!

Ταυτόχρονα η προσαρμογή της σελίδας στη προβολή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έγινε σε μόλις 2 εβδομάδες με την ομάδα των προγραμματιστών και Marketers να έχει κάνει τη δουλειά μηνών σε μόλις μερικά 24ωρα.

Η MySeminars έχει ήδη προχωρήσει με την ανάρτηση εκατοντάδων σεμιναρίων των συνεργατών της για το Β εξάμηνο και το πρόγραμμα προβολών και διαφημίσεων είναι σε πλήρη εξέλιξη για τα προγράμματα του Ιουλίου αλλά και του Σεπτεμβρίου.
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗ MYSEMINARS ΕΔΩ
 

Δειτε Επισης

ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»
ΙΝ Business Awards: Στην Chrysostomides Advocates & Legal Consultants το βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες»
ΙΝ Business Awards: Στην Cyprus Millers by Hadjigiorkis το βραβείο στην κατηγορία «Εμπόριο-Βιομηχανία»