Μειωμένα δίδακτρα και υποτροφίες από το KES College

  02/07/2020 11:28
Μειωμένα δίδακτρα και υποτροφίες από το KES College

Μειωμένα δίδακτρα και υποτροφίες από το KES College

  02/07/2020 11:28
Το KES College, με τη μακρά προσφορά του για 49 και πλέον χρόνια στο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι του τόπου μας, έχοντας πλήρη επίγνωση των οικονομικών προβλημάτων που επέφερε η πανδημία του νέου κορονοϊού COVID-19, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και για το νέο Ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021, προσφέρει μειώσεις διδάκτρων που ανέρχονται μέχρι και στο 25% στα ήδη χαμηλά δίδακτρα φοίτησης.

RELATED ARTICLES


Οι μειώσεις διδάκτρων που κυμαίνονται από 10% έως και 25%, αφορούν και τα 22 Αξιολογημένα – Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το KES College, ενώ παράλληλα παρέχει υποτροφίες και οικονομικές διευκολύνσεις αποπληρωμής των διδάκτρων σε όλους τους φοιτητές με βάση ειδικά κριτήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα Προγράμματα Σπουδών, τις υποτροφίες και τις οικονομικές ευκολίες αποπληρωμής των διδάκτρων που προσφέρει το KES College, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Εισδοχής και Εξυπηρέτησης Φοιτητών, Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, τηλ. 22875737 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kes.ac.cy .
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας