Κ. Ιορδάνους: Μέσα από προκλήσεις δημιουργούνται και ευκαιρίες

InBusinessNews  30/06/2020 09:19
Κ. Ιορδάνους: Μέσα από προκλήσεις δημιουργούνται και ευκαιρίες

Κ. Ιορδάνους: Μέσα από προκλήσεις δημιουργούνται και ευκαιρίες

InBusinessNews  30/06/2020 09:19
Πρωτοφανή τα όσα βιώσαμε κατά την περίοδο του lockdown ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΛΚ και συντονιστής του 10ου Nicosia Economic Congress. Ο Κυριάκος Ιορδάνους, υπογράμμισε πως οι επιπτώσεις ήταν τόσο κοινωνικές όσο και οικονομικές, με αποστέλεσμα να επηρεαστούν οι προτεραιότητες που σε ύψιστη θέση τέθηκαν θέματα υγείας και ασφάλειας.

RELATED ARTICLESΜέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες ανέφερε ο κ. Ιορδάνους, αναστάλθηκε η απασχόληση αρκετών συμπολιτών μας με το κράτος να καλείται να αντιμετωπίσει ένα αόρατο εχθρό, διασφαλίζοντας με την παρέμβαση του την ομαλή διαβίωση και επιβίωση πολιτών και επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια του lockdown.

O κ. Ιορδάνους σημείωσε πως το φετινό συνέδριο πραγματοποιείται υπό ιδιάζουσες συνθήκες, υπογραμμίζοντας πως έμφαση θα δοθεί στο πώς θα δράσουμε την επόμενη μέρα και ποιες θα είναι οι κυριότερες προκλήσεις και πως θα τις διαχειριστούμε.

Μετά το αρχικό σοκ λόγω του εγκλεισμού και της απομόνωσης και την σταδιακή άρση των περιορισμών είμαστε σε καλύτερη θέση να σκιαγραφήσουμε την επιστροφή στην κανονικότητα.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΛΚ σημείωσε πως μέσα από κάθε πρόκληση δημιουργούνται και ευκαιρίες. Κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού αναδιοργανωθήκαμε και εφαρμόσαμε νέες πρακτικές στην καθημερινότητα μας και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Υπογράμμισε την ευρεία χρήση των εργαλείων της τεχνολογίας για την ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων αρκετών επιχειρήσεων.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας