Tο CIM συγχαίρει το UNIVERSITY OF WEST LONDON (UK) για την ανακήρυξη του ως 1ο Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο και 4ο στην Βρετανία όσο αφορά την ικανοποιήση των φοιτητών του

Tο Cyprus Institute of Marketing συγχαίρει το UNIVERSITY OF WEST LONDON για την ανακήρυξη του ως “1ο Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο και 4ο στην Βρετανία όσο αφορά την ικανοποιήση των φοιτητών του. Ο εν λόγω θεσμός είναι ένας από τους πιο έγκριτους για την Ανώτερη Εκπαίδευση στην Βρετανία και για αυτό είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM που είναι συνεργάτης του UNIVERSITY OF WEST LONDON από το 2011.
 
Τα τελευταία χρόνια, το University of West London είναι ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα και επιτυχημένα πανεπιστήμια στην Βρετανία και έχει επενδύσει πέραν των 180 εκατομμυρίων ευρώ σε κτηριακές εγκαταστάσεις προσφέροντας έτσι τις καλύτερες και πιο άρτιες υποδομές στους φοιτητές του. 
 
Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL αφορά την προσφορά δύο ακαδημαϊκών προπτυχιακών προγραμμάτων: το BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years) και το BA(Hons) Accounting & Finance (3 years) καθώς επίσης και 1 μεταπτυχιακού προγράμματος, MSc Digital Marketing, με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής συνεργασία μεταξύ Κυπριακού Ανώτερου Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστήμιου αφού υπάρχει από το 2011.
 
Το University of West London ιδρύθηκε το 1860. Με πέραν των 25,000 φοιτητών κατατάσσετε στα πιο αναπτυσσόμενα και δυναμικά Πανεπιστήμια της Βρετανίας. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι σύμφωνα με το Times Higher Education Μagazine, το UWL έχει το υψηλότερο ποσοστό εργοδότησης όσο αφορά τους απόφοιτους του αφού 96% των αποφοίτων του εργοδοτούνται εντός 6 μηνών από την αποφοίτηση τους.
 
Η νέα επιτυχία του UWL αποτελεί τρανή απόδειξη της μεγάλης συνεισφοράς του CIM στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και της αναγνώρισης που χαίρει στο Ευρωπαϊκό στερέωμα. Είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού προβάλει την Κύπρο ακόμα μια φορά ως ένα Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο. Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM και το καθιστά ως ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό Business School.
 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα