Fetch: Η πρώτη on-demand πλατφόρμα λιανικής αγοράς και παράδοσης λανσάρεται στην Κύπρο!

Ο ΌΜΙΛΟΣ G.A.P VASSILOPOULOS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - FETCH.

Το Fetch είναι η πρώτη on-demand πλατφόρμα λιανικής αγοράς και παράδοσης στην Κύπρο. Αυτή η νέα καινοτόμα υπηρεσία, το Fetch, αναμφίβολα θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουν οι Κύπριοι καταναλωτές και το οποίο θα επιφέρει πολλά πλεονεκτήματα στις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και τους καταναλωτές.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Κύπρο αναπτύσσεται δραστικά τα τελευταία χρόνια και οι καταναλωτές καθώς και οι έμποροι συνειδητοποίησαν ότι οι διαδικτυακές αγορές είναι εδώ για να μείνουν. Ο Όμιλος με την νέα υπηρεσία, Fetch, παίρνει το ηλεκτρονικό εμπόριο ένα βήμα παραπέρα. Το Fetch θα δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές όχι μόνο να αγοράσουν προϊόντα διαδικτυακά αλλά και να παραδοθούν οι αγορές τους στην πόρτα τους σε λίγα λεπτά.

Σκοπός του Fetch είναι να παραδίδει ότι χρειάζεστε στην πόρτα σας σε χρόνο ρεκόρ. Καθημερινά, καινούργιες επιχειρήσεις εντάσσονται στην πλατφόρμα του Fetch, προσφέροντας χιλιάδες προϊόντα και επιλογές για εσάς. Το Fetch λειτουργεί αυτή την στιγμή μόνο στη Λευκωσία αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμο Παγκύπρια.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ, ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Το Fetch είναι η πρώτη online πλατφόρμα στην Κύπρο, που μπορείτε να αναζητήσετε χιλιάδες προϊόντα στην πόλη σας και να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο καθώς οι Fetchers μας σας παραδίδουν τις αγορές σας κατευθείαν στην πόρτα σας.

ORDER IN SECONDS. DELIVERED IN MINUTES
Ως Fetchers εργαζόμαστε για να σας παραδώσουμε ότι χρειάζεστε ακόμα πιο γρήγορα. Προσφέρουμε κάτι περισσότερο από μία πλατφόρμα. Προσφέρουμε ευκολία. Το Fetch είναι η πρώτη online εφαρμογή στην Κύπρο που διευκολύνει τις ηλεκτρονικές αγορές σας αλλά και ταυτόχρονα μειώνει τον χρόνο παράδοσης όπως δεν έχετε βιώσει ποτέ. Στην εποχή μας, ο χρόνος είναι πολύτιμος – είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τον εξοικονομήσετε, ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένοι είστε στην ζωή σας. Παραλάβετε τις αγορές σας σε χρόνο ρεκόρ, έτσι ώστε να μπορέσετε να αφιερώσετε το χρόνο σας σε αυτά που πραγματικά αξίζουν.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΝΑ ΠAΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
Έχουμε διαθέσιμα χιλιάδες προϊόντα για εσάς, έτοιμα να αγοραστούν και να παραδοθούν από τους Fetchers μας στην πόρτα σας σε πραγματικό χρόνο.

Δειτε Επισης

«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών